Новий механічний підйомник AUTOLIFT 3000 – компактна універсальність / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Новий механічний підйомник AUTOLIFT 3000 – компактна універсальність

  • 02.10.2014

    Новий механічний підйомник AUTOLIFT 3000 – компактна універсальність

    Новий механічний підйомник AUTOLIFT 3000 – компактна універсальність
    «СПВ Компані Лтд.» пропонує увазі наших ділових партнерів AUTOLIFT 3000 - новий компактний переносний механічний підйомник, що дозволяє кантувати автомобілі. Універсальність пристрою полягає у тому, що автоліфт застосовується для 99% усіх автомобілів у таких категоріях, як легкові автомобілі, пікапи, позашляховики, фургони, мікроавтобуси. Вантажопідйомність пристрою становить 3000 кг, що при його габаритах 1635 x 1300 x 120 мм та вазі у 43 кг – справжня несподіванка. AUTOLIFT 3000 стане у нагоді під час виконання будь-яких механічних і кузовних робіт, фарбування, миття, для демонстраційних та виставкових цілей, а також для повного шинного сервісу.
     
     
    Як це працює? Підйомник цілком механічний та приводиться у рух за допомогою електродрилі. Висота підйому становить 60 см. Два редуктори з трапецієподібними гвинтами всередині рами дозволяють швидко підняти або опустити автомашину. Транспортний засіб підіймається по центру ваги під лижами, завдяки цьому, залежно від побажань власника, машину легко кантувати на передні або задні колеса. Полози під лижі регулюються за шириною в залежності від ширини автомашини. У комплекті з виробом поставляються підкладки під пороги автомобіля зі спеціальними пластиковими накладками.
     
     
    Основна перевага підйомника AUTOLIFT 3000 у його мобільності та невеликих габаритах. Завдяки своїй компактності, пристрій легко зберігати у майстерні та транспортувати у звичайному легковому автомобілі. До того ж, на противагу стаціонарним габаритним автопідйомникам, власник AUTOLIFT 3000 не обмежений висотою стелі гаража та його розмірами.
     
    Механічний підйомник AUTOLIFT 3000 доступний для замовлення на складі «СПВ Компані Лтд.».
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору