Безпека від ROSSLARE® для київського «Сенатора» / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Безпека від ROSSLARE® для київського «Сенатора»

  • 30.09.2014

    Безпека від ROSSLARE® для київського «Сенатора»

    Безпека від ROSSLARE® для київського «Сенатора»
    Підносячи електронні ідентифікатори для відмикання дверей – картки, брелоки та мітки до зчитувача, ми майже не звертаємо уваги на те, що це не лише зручне та просте рішення з безпеки, але й складова складної системи контролю доступу (СКД) на об’єкті. Якісна робота зчитувачів і контролерів з прив'язкою до виконавчих елементам СКД (електромагнітні та електромеханічні замки, електрозащіпки) залежить від надійності зборки пристроїв та якості професійного монтажу системи.
     
    Наш постійний партнер - ізраїльська компанія ROSSLARE® (Рослер) - це визнаний світовий виробник пристроїв СКД та аксесуарів до них. Виробництво ROSSLARE® включає в себе весь необхідний спектр устаткування для організації безпечного входу та виходу. Це автономні та мережеві контролери, зчитувачі, кнопки аварійного виходу тощо. Уся продукція ROSSLARE® має високі ергономічні якості та продуманий дизайн, що зайвий раз підкреслюють виграшну позицію даних виробів з-поміж товарів інших брендів.
     
    Саме тому не дивно, що новий столичний бізнес-центр класу «А» - «Сенатор» зупинився у виборі на продукцію компанії ROSSLARE® (Рослер), яку запропонували фахівці з роботи на об’єктах магазину «ЛоксМайстер Академмістечко». БЦ «Сенатор» - це сучасна 19-поверхова будівля, оснащена за останнім словом високих технологій, що відкрила свої двері у Печерському районі м. Києва.
     
    Проект з побудови системи контролю доступу та організації безпечного замикання у БЦ «Сенатор» успішно впровадили у життя фахівці з роботи на об’єктах магазину «ЛоксМайстер Академмістечко». Таким чином, усі контрольовані точки проходу сучасного ділового комплексу були обладнані зчитувачами компанії ROSSLARE®: моделі AY-KR12B та AY-СR12W.
     
    Модель ROSSLARE® AY-KR12B – зчитувач безконтактних карток для зовнішнього застосування, у свою чергу модель ROSSLARE® AY-СR12W - зчитувач безконтактних карток для внутрішнього застосування. Дані зчитувачі використовуються з внутрішнім мережевим контролером ROSSLARE® AC-115 та внутрішніми автономними контролерами AC-015 та AC-020.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору