Відкриття року: лінійка натурального кам’яного шпону SlateStone® / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Відкриття року: лінійка натурального кам’яного шпону SlateStone®

  • 23.06.2014

    Відкриття року: лінійка натурального кам’яного шпону SlateStone®

    Відкриття року: лінійка натурального кам’яного шпону SlateStone®
    Розвиваючи напрям Декор та Дизайн, «СПВ Компані Лтд.» розпочала роботу з натуральним кам’яним шпоном - SlateStone®. Це розширить можливості наших партнерів у декоруванні дверей та меблів. Це 100% натуральний камінь, що твердіше та міцніше черепиці. Це екологічний продукт, що є цілком безпечним для алергіків. Унікальна запатентована технологія, що не має аналогів у світі, дозволяє виготовляти найтонші плити з найпривабливішого у світі каменю. Кожна облицювальна плита виключна у своєму роді, оскільки зберігає в собі малюнок масиву сланцю, з якого вона виготовляється. Габарити плити: товщина 1-2 мм, вага 1,5 кг/м², розміри: 1220 мм х 610 мм.

    Натуральний кам'яний шпон SlateStone® - це поєднання природної краси сланцю з неймовірною гнучкістю пластини та невеликою питомою вагою. Ці унікальні властивості розширюють можливості облицювання натуральним каменем. Камінь надає величезну свободу для фантазії. Цей матеріал зручно використовувати під час обробки широкого спектру поверхонь: підлога, стіни, меблі. Довговічність і зносостійкість матеріалу дозволяють використовувати його для обробки приміщень з високим експлуатаційним навантаженням.
     
     
    До нашої складської програми увійшло п’ять зразків каменю:
    L 2150 G Burning Forest (Палаючий Ліс),
    L 1000 B Blanco (Мармурово-білий),
    L1600 B Rustikal (Вулканічний Агат),
    L 2300 G Cobre (Червона Мідь),
    L 1900 B Negro (Чорний Діамант).
     
    Камінь можна застосовувати для декорування вхідних дверей безпеки та меблевих фасадів. При умілому використанні накладки із натурального каменю можуть стати основним акцентом, домінантою інтер’єру. Пропоную використовувати невеличкі фрагменти кам’яного шпону SlateStone®, утоплюючи їх у тіло декоративної МДФ-накладки. Таким чином, просту накладку без різноманітних візерунків та складних фрез можна легко зробити дуже стильною та неповторною. Неповторність полягає в тому, що кожна нова накладка буде виглядати унікально, адже камінь натуральний - це природній матеріал, який має неоднорідне забарвлення та текстуру.
     
    Залежно від побажань клієнта та фантазії дизайнера, накладку також можна фрезерувати, застосовувати накладні елементи, врізати алюмінієвий профіль тощо. За допомогою патини можна підкреслити контур врізаного каменя. Дуже стильно ці елемент виглядатимуть у поєднанні з горизонтальними та однотонними кольорами плівок ПВХ VINORIT®. МДФ-накладка, декорована каменем, у дуеті з різноманітними природними матеріалами особливо гармонійно пасуватиме тематиці еко-мінімалізму у інтер’єрі та екстер’єр».
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору