Замки ABLOY® для депозитних скриньок та меблевих шухляд на платформі SENTRY / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Замки ABLOY® для депозитних скриньок та меблевих шухляд на платформі SENTRY

  • 04.06.2014

    Замки ABLOY® для депозитних скриньок та меблевих шухляд на платформі SENTRY

    Замки ABLOY® для депозитних скриньок та меблевих шухляд на платформі SENTRY
    ABLOY® SENTRY - це нова патентована система замикання високої безпеки для застосування на індустріальному обладнанні, контейнерах, воротах, шафах, депозитних комірках або висячих замках. Даний продукт є універсальним, адже відповідає потребам як професійних кінцевих споживачів, так і виробників оригінального обладнання. «СПВ Компані Лтд.» ексклюзивно представляє в Україні платформу ABLOY® SENTRY, надаючи увесь спектр сервісних послуг – виготовлення ключів по коду, перекодування замків, програмування майстер-систем, системи контролю та моніторингу ключів.

    Які переваги нової системи ABLOY® SENTRY (аблой сентрі)? Перш за все - це висока надійність конструкції при роботі в умовах відкритого простору. Це забезпечується за допомогою декількох елементів, які разом утворюють механізм AWS Anti Wear System™ (проти зносу та тертя), що гарантує надійну роботу згідно європейського стандарту EN 1303. Виключна надійність та високобезпечне замикання ABLOY® SENTRY (аблой сентрі) забезпечується завдяки: по-перше, унікальній запатентованій високоміцній конструкції, заснованої на дисках; по-друге, зручному в експлуатації симетричному направляючому ключу.
    І недарма замки ABLOY® на платформі SENTRY настільки популярні у індустріальному секторі. Нерідко їх використовують на об’єктах, що зберігають та транспортують електроенергію, воду та газ, а також, як замки на автомати з продажу товарів, паркувальні автомати, депозитарії, банкомати тощо.
     
    «СПВ Компані Лтд.» пропонує довгострокове рішення – замок для депозитних комірок ABLOY® (аблой) SC211 та електромеханічний замок для банківських та офісних меблів з функцією часової затримки ABLOY® (аблой) EP310 у профілях SENTRY, що забезпечить надійне замикання у складних експлуатаційних умовах.
     
     
    Замок фінського виробництва ABLOY® SC211 призначений для депозитних комірок. Провідні українські виробники банківського обладнання використовують ABLOY® SC211 на платформі SENTRY (аблой сентрі) у виробництві депозитних скриньок. Довіряйте свої цінності лише надійним системам замикання. Обов’язково пересвідчіться у надійності замків, встановлених у банківських депозитаріях, яким ви вирішили довірити свій скарб. Будьте певні, що депозитні скриньки, які оснащені ABLOY® SC211 SENTRY, що захищені від несанкціонованого виготовлення дублікату, надійно захистять ваші цінності. ABLOY® SC211 оснащений двома циліндрами, які відкриваються механічно. Перший з них відкривається ключем клієнта, а другий - ключем банку або підприємства. При відкритті замка потрібні обидва ключа, а для замикання достатньо ключа клієнта. Матеріал виготовлення: циліндр - хромований цинк, корпус замка та ригель - нікельована сталь. Комплектується двома ключами та кодовою карткою.
     
    Електромеханічний замок для банківських та офісних меблів з функцією затримки часу ABLOY® EP310 (країна-виробник Фінляндія) ідеально підходить для установки в банках, вітринах ювелірних магазинів і торгових центрів, сейфів, внутрішніх відділень сейфів, ящиків меблів, шаф, депозитних скриньок для готівки тощо. Замок може бути відімкнений лише після закінчення запрограмованого часу затримки, що запобігає неавторизованому доступу, наприклад, під час пограбування.
     
    ABLOY® EP310 містить інтегрований мікропроцесор, звуковий сповіщувач та кнопку зі світловою індикацією. Для відмикання замка необхідно натиснути кнопку: при цьому активується функція затримки часу зі зворотнім відліком. При активації світловий індикатор блимає протягом встановленого часу затримки. По закінченню часу затримки видається звуковий сигнал, що замок може бути відімкнений механічним ключем ABLOY® SENTRY. Якщо протягом встановленого часу механічний замок не відкривають, електронний замок автоматично блокується. Циліндр ABLOY® EP310 виготовлений з хромованого цинку, а корпус замка та ригель – з нікельованої сталі. Комплектується двома ключами та кодовою карткою.
    Обидва замки у профілі SENTRY постачаються під замовлення. ABLOY® EP310 та ABLOY® SC211, виконані на платформі SENTRY, якнайкраще підійдуть для широкого спектру потреб корпоративного та індустріального секторів. Отримати консультацію, замовити виготовлення ключів або перекодування циліндрів ABLOY® можна у авторизованих центрах: http://www.spv.ua/1178/1209/lang~ukrainian/
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору