Уперше в Україні – фурнітура ROSTEX серії KIRA / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Уперше в Україні – фурнітура ROSTEX серії KIRA

  • 16.12.2013

    Уперше в Україні – фурнітура ROSTEX серії KIRA

    Уперше в Україні – фурнітура ROSTEX серії KIRA
    Відкривати двері у світ функціональності та комфорту легко з високоякісною дверною фурнітурою. На сьогодні провідний виробник захисної та міжкімнатної фурнітури, що вирізняється високою якістю та сучасними стильними дизайнами – це європейський бренд ROSTEX ( ростекс ), Чехія. Продукцію ROSTEX ( ростекс ) уже понад 10 років імпортує в Україну «СПВ Компані Лтд».
     
    Новинкою від Rostex ( ростекс ) є фурнітура для внутрішнього застосування на роздільних щитках серії KIRA ( кіра ). Конструктив ручки та щитка має оригінальний стильний дизайн, де поєднано симетричні квадратні форми. Фурнітура виготовлена з цинк-алюмінієвого сплаву Zamak (замак). Це абревіатура, складена з німецьких назв металів, які входять до складу матеріалу Zamak: zink - aluminium - magnesium – kupfer (цинк – алюміній – магній – мідь). Сплав цінний тим, що дозволяє виливати міцні вироби навіть із дуже складною формою.
     
     
    Основний акцент фурнітури ROSTEX серії KIRA ( ростекс кіра ) – в поєднанні різних обробок в одному комплекті, де кожна з них виглядає по-різному і водночас по-новому. Фурнітура ROSTEX KIRA ( ростекс кіра ) пропонується в обробках хром-сатин хром, хром-титан, титан сатин-хром, сатин хром-сатин титан. Варіант ROSTEX KIRA/H – хром, сатин-хром, сатин нікель, титан, сатин-титан. Нова фурнітура для внутрішнього використання ROSTEX KIRA комплектується: PZ (під циліндр стандарту EuroDIN), WC (сантехнічна поворотна кнопка), BB (під сувальдний (однобородковий) ключ). Встановивши таку фурнітуру в своєму інтер’єрі, господар отримає не просто надійність та якість, а й сучасний дизайнерський твір мистецтва.
     


    Нова фурнітура пасуватиме інтер’єрам, оформленим у сучасних стилях, таких як мінімалізм, хай-тек, лофт, баухауз, авангард. Серія ROSTEX KIRA ( ростекс кіра ) додаcть ексклюзиву й виразності, а також створить особливий та неповторний дизайн інтер’єру як приватного помешкання, так і громадських приміщень.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору