Висячі замки Mul-T-Lock / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії

  • 17.12.2020

    Висячі замки Mul-T-Lock

    Висячі замки Mul-T-Lock

    Загальні відомості про лінійку висячих замків Mul-T-Lock. Висячі замки Mul-T-Lock G-серії, С-серії та NE-серії: особливості, модельний ряд, ключові платформи, аксесуари. Висячі замки Hockey Puck та HASP LOCK, особливості їх встановлення. Захисні протектора до замків Mul-T-Lock С-серії. Класи безпеки висячих замків Mul-T-Lock за європейським стандартом EN 12320. Сервіс навісних замків. Про все це, та багато іншого дивіться в нашому вебінарі. Розповідає спеціаліст компетент центру - Тимур Бражніков.

     
     

    Навісні замки Mul-T-Lock - надвисока надійність

    Розкрити силою або відмичкою висячий замок Mul-T-Lock дуже складно. Пінові ізраїльські циліндрові механізми добре протистоять бампінгу, маніпулюванню або підбору ключа. А для захисту від висвердлювання, циліндри мають загартований пін спеціальної форми і твердосплавні стрижні всередині. Злом розпилюванням корпусу або скоби також майже неможливий через використання високоякісної загартованої сталі.

    Міцний корпус і надійний циліндровий механізм навісних замків Mul-T-Lock дозволять не турбуватися про його злом будь-якими методами. А можливість включати навісні замки в майстер-системи (один ключ відкриває кілька замків) робить їх зручним рішенням для приватного і корпоративного використання.

     
    lock.ua Детально ознайомитися з асортиментом та актуальними цінами можна на вітрині 24/7 – lock.ua!
     
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору