Електромеханічні системи контролю доступу CLIQ: Mul-T-Lock, ABLOY та IKON CLIQ Go / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Електромеханічні системи контролю доступу CLIQ: Mul-T-Lock, ABLOY та IKON CLIQ Go

  • 07.09.2020

    Електромеханічні системи контролю доступу CLIQ: Mul-T-Lock, ABLOY та IKON CLIQ Go

    Електромеханічні системи контролю доступу CLIQ: Mul-T-Lock, ABLOY та IKON CLIQ Go

    Система CLIQ® являє собою електромеханічне рішення контролю доступу стандарту високої безпеки (High-Security), яке надає Вам безпечне керування та розширені можливості контролю за всіма точками доступу. Вона дозволяє "спілкуватись" з Вашою системою замикання завдяки мікропроцесорній технології, яка інтегрована в циліндри, навісні замки та ключі.

     
     

    Електромеханічна система контролю доступу CLIQ

    Система CLIQ від ASSA ABLOY впевнено завойовує ринок. Причиною тому, став надвисокий рівень зламостійкості та абсолютний захист від класичних інтелектуальних методів злому. З нею Ви отримуєте гнучкість та нові функціональні можливості, які додаються до Вашої наявної системи замикання. Додавши технологію CLIQ, до вже звичної системи замикання, Ви отримуєте сучасну безпеку і контроль за приміщенням з будь-якої точки світу за допомогою ваших гаджетів.

     
    lock.ua Детально ознайомитися з асортиментом та актуальними цінами можна на вітрині 24/7 – lock.ua!
     
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору