10-й Національний Конкурс Професійної Майстерності Тойота / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > 10-й Національний Конкурс Професійної Майстерності Тойота

  • 25.09.2019

    10-й Національний Конкурс Професійної Майстерності Тойота

    10-й Національний Конкурс Професійної Майстерності Тойота

    SPV Company Ltd. щиро вітає мережу офіційних дилерських центрів Toyota з ювілейними змаганнями серед персоналу. Уже вдесяте конкурсанти з усієї України приїжджають до київського офісу ПІІ «Тойота-Україна», щоб взяти участь у змаганні за право бути найкращими у своїй справі.

    10-й Національний Конкурс Професійної Майстерності Тойота
     

    20 вересня відбувся Національний Конкурс Майстерності від Тойота

    Слоганом, що надихав учасників, став Customer First або Клієнт перш за все. Майстри сервісу автомобілів та спеціалісти по роботі з клієнтами змагались у майстерності та знанні своєї справи. Такі конкурси і справді показують, що для Тойота клієнт - найголовніше.

    10-й Національний Конкурс Професійної Майстерності Тойота
     

    Для нас SPV Company Ltd. клієнти також є найважливішими. Адже продукція, яку ми реалізуємо захищає особисту безпеку, безпеку близьких та майна. Саме тому, для автомобілів тойота, лексус ми пропонуємо одні з найкращих систем захисту від угону від чеської компанії Construct. Побачити цю продукцію ви могли 20 вересня на стенді Construct від нашої компанії. Також цю продукцію згадав в своїй промові і Андрій Сидоренко, комерційний директор SVP Company Ltd., імпортера продукції Construct в Україні. Зараз же її можна подивитись тут на онлайн вітрині.

     
    Презентація продукції Construct
     
    lock.uaУвесь перелік механічних та електромеханічних замків CONSTRUCT для автомобілів Toyota на онлайн вітрині - lock.ua!
     

    І не забудьте подивитись наш ролик з події:

     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору