Winshield Woodpearl - новий образ текстури деревини / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Winshield Woodpearl - новий образ текстури деревини

  • 08.08.2019

    Winshield Woodpearl - новий образ текстури деревини

    Winshield Woodpearl - новий образ текстури деревини

    Доповніть каталог своїх вікон трьома опціями з декоруючими плівками Haogen Winshield з колекції Woodpearl: акація золота, акація сіра та акація темна.

    Акація золота - благородний яскраво-золотий колір дерева з приємною текстурою. Саме така натуральна деревина часто використовується для предметів фурнітури та оздоблення.

    Акація сіра - строгий сірий колір з легким зеленуватим відтінком. Це те, що треба будь-якому інтер’єру для розбавлення світлих та теплих тонів.

     
    Winshield Woodpearl - новий образ текстури деревини
     

    Акація темна - класична деревина темного кольору зі складним малюнком, що поєднує насичені коричневі, сірі та навіть червоні тони. Саме те, що треба для класичних інтер’єрів та екстер’єрів в помешканні або офісі.

    Не тільки оздоблює, але й захищає!

    Плівка Winshield UVX є двошаровою. Поверх шару ПВХ є прозорий шар ПММА (поліметилакрилату), який захищає плівку від пошкоджень, суворих погодних умов та значно продовжує її термін служби. До того ж, ізраїльські плівки Winshield значно зменшують нагрівання віконного профілю, навіть в порівнянні з аналогами від європейських виробників.

    Winshield Woodpearl - новий образ текстури деревини
     

    Чому необхідний захист від перегрівання профілю? Нагрівання профілю призводить до температурного розширення, а температурне розширення металевих, гумових та пластикових деталей профілю відрізняється. В результаті, окремі елементи профілю можуть деформуватись. Тобто, профіль поступово руйнується під дією сонячних променів. Плівка Winshield, в свою чергу, допоможе зупинити цей руйнівний процес.

    Колекція Woodpearl: lock.ua

     
    lock.uaОзнайомитись з повним каталогом плівок ви можете тут: lock.ua!
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору