Disec BD54 проти BKD250 - Третій клас проти четвертого! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Disec BD54 проти BKD250 - Третій клас проти четвертого!

  • 25.04.2019

    Disec BD54 проти BKD250 - Третій клас проти четвертого!

    Disec BD54 проти BKD250 - Третій клас проти четвертого!

    Disec - один із світових лідерів виробництва захисту для замків. Ці протектори знищили гори інструменту для злому та залишили багато крадіїв ні з чим. Навіть бюджетні моделі мають непоганий клас зламостійкості. Такий же класс мають і деякі преміум протектори Disec. Так чи варто взагалі переплачувати за більш дорогий захист?

    Бюджетний BD54 проти преміум BKD250

    Спочатку варто звернути увагу на дизайн. Тому що саме дизайн може вмить підняти ціну будь-якого виробу. Варто просто порівняти зовнішній вигляд матового хромованого протектору BD54 з аналогічним BKD250.

     
    Порівняння дизайну протекторів Disec BD54 та BKD250
     

    Відмінностей дуже мало. Преміум захист замка BKD250, на перший погляд, має додаткову юбку та трохи змінений дизайн корпусу. Більше відмінностей немає. Однакова якість обробки і ніяких додаткових прикрас. Так чому їх ціна відрізняється майже в чотири рази?

    Справжній захист

    BD54 - відмінний протектор для додаткових замків. Простий лаконічний дизайн поєднаний з достатнім рівнем захисту. Накладка виготовлена з загартованої сталі. Її 13-ти міліметрова броня захищає замок від свердління, фрезерування та злому силовим методом. Поверхню протектора важко ненавмисно подряпати і він прекрасно доповнює будь-які двері. Зараз в наявності в асортименті SPV Company Ltd шість кольорових рішень. Клас зламостійкості - 3й.

     
    Протектори Disec BD54 доступні в шести кольорах
     
    BKD250 - протектор преміум класу. Він також відмінно доповнює дизайн будь-яких дверей та може бути виконаний в чотирьох кольорах. Але він має ключові відмінності. BD54 - це накладний протектор, що кріпиться на два болти. BKD250, на відміну від нього, має різьбу на самому корпусі. Для додаткової безпеки він може фіксуватися через спейсер, а потім закріплюється міцними болтами. Кріплення протектора приховано спеціальною сталевою юбкою. Клас зламостійкості - 4й.
     
    Disec BKD250 - стиль та міць в одному виробі!
     

    Коштовний захист

    Основна відмінність прихована від очей всередині 25-ти міліметрової броні протектора Disec BKD 250. Це штифти з алмазним напиленням в корпусі і кульки із загартованої сталі в обертовій частині навпроти замкової щілини. Об такі елементи захисту можна легко вбити дорогі свердла та інший інструмент. Такі елементи захисту роблять цей протектор неприступним, скільки б часу не мали крадії. Це підтверджено випробуваннями протектору. Він вистояв не дивлячись на використання потужного електроінструменту, молотів та ломів.

    Висновок

    Обидва протектора змусять злочинця задуматись над тим чи варто взагалі намагатись зламати двері. Але, якщо двері захищають дуже цінні для вас речі, то варто замислитись над більш серйозним протектором. Це вигідна інвестиція у безпеку майбутнього.

     
    lock.uaДетально ознайомитися з асортиментом продукції можна на сайті - lock.ua!
     
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору