Технологія протектора DISEC MAGNETIC – захист нового покоління / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Технологія протектора DISEC MAGNETIC – захист нового покоління

  • 04.04.2019

    Технологія протектора DISEC MAGNETIC – захист нового покоління

    Технологія протектора DISEC MAGNETIC – захист нового покоління

    Кожен із нас замислюється над тим, як вберегти своє майно від злодіїв. Саме для цього необхідно встановити на вхідних дверях не лише надійний замок та високосекретний циліндр, а й якісний протектор, який захистить цей циліндр від зламу. Італійська компанія DISEC розробляє та впроваджує інноваційні протектори з магнітним механізмом DISEC MAGNETIC 3G, які захищають серцевину замків та унеможливлюють проникнення злодіїв усередину об’єкту і перекривають доступ до замкової шпарини, унеможливлюючи потрапляння сторонніх предметів усередину.

     
    Захисні протектори DiSec magnetic
     

    Протектор DISEC MAGNETIC 3G – це врізна броненакладка із трьома магнітами всередині, кожен із яких має унікальне позиціонування на 360 градусів відносно центру, які повинні ідеально поєднатися з позиціонуванням полярних їм магнітів у ключі.

    Протектори мають антивандальну кришку, яка повністю перекриває свердловину циліндра в закритому стані та захищає циліндр від заштовхування сторонніх предметів та елементів за допомогою яких можна спробувати зламати замок. Таким чином забезпечується захист від відмичок. Перш ніж почати роботу відмичками, зловмисникам необхідно отримати доступ до циліндра. А це займає час.

    Під поворотною кришкою знаходиться протектор, який стає повноцінним захистом від свердління і грубого злому. Загартована пластина перекриває ту частину циліндра, яка обертається. Зовнішня частина корпусу броненакладки виготовлена з броньованої сталі, що захищає корпус від свердління.

     
    Протекторы DiSec magnetic Захисні протектори DiSec magnetic
     

    Щоб відкрити доступ до циліндру, необхідно вставити магнітний ключ та провернути його на 180 градусів разом із кришкою. Лише після цього ключ від циліндра можна вставити до свердловини. Закрити доступ до замочної шпарини можна так само: повернувши ключ із кришкою проти годинникової стрілки. 

    Саме така маніпуляція й забезпечує захист циліндру від спроб відімкнути замок.

    Протектори DISEC magnetic призначені:

    • для захисту ключового отвору від потрапляння сторонніх предметів і рідин;
    • для захисту циліндра (сердечника, вставки, личинки) від вандальних та інтелектуальних методів розкриття (висвердлювання, зламу, бампінгу, відмичок і т.д);
    • для захисту роторного механізму (OMEGA) від вандальних та інтелектуальних методів розкриття;
    • для захисту сувального механізму від вандальних та інтелектуальних методів розкриття;
    • збільшує час стійкості ваших дверей до злому.
     
    Захисні протектори DiSec magnetic
     

    SPV Company Ltd пропонує широкий спектр магнітних протекторів DISEC MAGNETIC 3G у семи варіантах обробки: нержавіюча сталь матова, хром матовий, хром полірований, латунь PVD, латунь матова, бронза сатин, хром чорний. Також до уваги споживача різні форми протекторів: овальні, круглі, квадратні та прямокутні – усі найпопулярніші варіанти кольорів та форм для надійного захисту та ідеального поєднання з інтер’єром будь-якого стилю.  Окрім того, протектори DISEC можна встановити до найрізноманітніших типів замків, що робить їх практично універсальною зброєю від зловмисників.

    Детальніше про дизайн протекторів DISEC magnetic читайте у наступній новині.

    «СПВ Компані ЛТД» пропонує додаткові послуги:

    • Виготовлення додаткового магнітного ключа під протектори DISEC MAGNETIC 3G. Компанія має сервісну валізу з усіма частинами, із яких складається ключ. Усі ключі збираються відповідно до кодової картки, що йде в комплекті до кожного протектора. 

    • Ексклюзивна послуга – збірка протекторів під один ключ, що надає можливість клієнту мати один ключ, що відкриває кілька DISEC MAGNETIC 3G, встановлених на різних замках або дверях.

     
    lock.uaДетально ознайомитися з асортиментом продукції можна на сайті - lock.ua!
     

    Принцип роботи захисного протектора DISEC MAG 3G

     
     
    Кінцевим споживачам: у разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу захисних замків дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору