Нові моделі протиугінних систем Construct у вересні / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Нові моделі протиугінних систем Construct у вересні

  • 08.10.2018

    Нові моделі протиугінних систем Construct у вересні

    Нові моделі протиугінних систем Construct у вересні

    Модельний ряд протиугінних замків з кожним місяцем розширюється. Обумовлюється це двома причинами, як завжди, гарною і поганою.

    З гарних новин те, що все більше українців можуть дозволити собі обзавестися власним автомобілем, отже, випливає і погана новина - прямо пропорційно зростає число викрадень.

    Новинки від CONSTRUCT: розширена лінійка протиугінних замків
     

    Новинками вересня стали замки CONSTRUCT на моделі автомобілів: BMW, Nissan, Volkswagen, Ford.

    Таким чином, до вже існуючих замків цієї осені додалися:

    На новий Volkswagen Touareg 2019 модельного року доступний до замовлення замок керма Construct Volant - VSL 95-038. У закритому положенні блокує поворот рульового колеса.

     
     


    Універсальна» модель блокіратора керма Construct Volant - VSL 11-035 підійде BMW X5 і BMW X6. Даний замок гарний тим, що стає на обидві моделі X5 і X6, на всі комплектації в період випуску 2006-2018 рр., В кузовах X5 (E70, F15) і X6 (E71, F16). Про дану модель замка ми вже писали раніше і його виготовлення виправдало себе миттєвим попитом.

     
     


    Протиугінний блокіратор КПШ - CF1947 на нову модель Ford Custom з механічною трансмісією. Даний замок підходить як для пасажирської версії моделі - Tourneo Custom, так і на його вантажного брата Transit Custom.

     
     


    Для нового Nissan Navara вже доступні до замовлення протиугінні блокатори КПШ від Construct. Для авто з автоматичною трансмісією замок CF1876, для механіки - CF1863.

     
     

    Всі замки ви можете переглянути і замовити через вітрину 24/7.

     
    lock.uaУвесь перелік механічних та електромеханічних замків CONSTRUCT на різноманітні автомобілі можна знайти на сайті-вітрині - lock.ua!
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору