Електронний кодовий іммобілайзер встановлено на преміум-позашляховики Audi і BMW / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Електронний кодовий іммобілайзер встановлено на преміум-позашляховики Audi і BMW

  • 12.02.2018

    Електронний кодовий іммобілайзер встановлено на преміум-позашляховики Audi і BMW

    Електронний кодовий іммобілайзер встановлено на преміум-позашляховики Audi і BMW

    Максимальний рівень захисту автомобіля від угону досягається лише у випадку оснащення авто протиугінними системами різного принципу дії. Тому, крім критично необхідних механічних замків, власники доукомплектовують свої машини електронними протиугінними системами SPETROTEC.

    Електронний кодовий іммобілайзер

    SPETROTEC SA11 для автомобілів Audi Q7 і BMW X5

    Так, власники престижних позашляховиків BMW X5 2017 року і Audi Q7 2014 року випуску вирішили доповнити механічний захист своїх авто електронним - блокіратором двигуна SPETROTEC SA11 з безпровідним реле блокування. Особливістю імобілайзерів SPETROTEC є те, що вони знімаються з охорони введенням коду на набірній панелі. І тому унеможливлюється перехват коду по ефіру або його викрадання та несанкціоноване використання.

    Електронний кодовий іммобілайзер SPETROTEC SA11 для автомобілів Audi Q7 і BMW X5

     
    lock.uaЩоб ознайомитися з повним переліком протиугінних засобів на різні автомобілі, відвідуйте сайт-вітрину – lock.ua!

     
     

    JEEP CHEROKEE 2016 Захист від угону CONSTRUCT SPETROTEC

     
     
    Кінцевим споживачам: у разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору