Комплектація іммобілайзерів Spetrotec моделі SA / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Комплектація іммобілайзерів Spetrotec моделі SA

  • 09.10.2017

    Комплектація іммобілайзерів Spetrotec моделі SA

    Комплектація іммобілайзерів Spetrotec моделі SA

    SPV Company Ltd. імпортує в Україну сучасні супутникові протиугінні іммобілайзери ізраїльської фірми Spetrotec. Загалом є три моделі таких протиугінних систем, які конструктивно дещо відрізняються: SA11, SA13 i SA14.

    протиугінні іммобілайзери Spetrotec моделі SA

    Комплектація іммобілайзера Spetrotec SA11

    Протиугінний пристрій Spetrotec SA11 відрізняється тим, що має безпровідний модуль блокування. У комплекті пристрою йде пульт зі з’єднувальним кабелем, сам безпровідний модуль блокування, а також інструкція користувача, гарантійно-сервісна книжка і чорний пакет із запаяними краями, що вміщує в собі майстер-код до пульту. Такий варіант вигідний тому, що його легше встановлювати.

    протиугінні іммобілайзери Spetrotec моделі SA

    Комплектація іммобілайзера Spetrotec SA13

    Протиугінна система Spetrotec SA13 у свою чергу обладнана провідним модулем блокування. Якщо Ваш клієнт бажає зекономити, то сміливо можете пропонувати цей протиугінний пристрій, оскільки він вийде дешевше, ніж, скажімо, модель SA11. Відповідно і єдиною відмінністю в комплектації пристрою являється наявність провідного модуля блокування.

    Комплектація іммобілайзера Spetrotec SA14

    протиугінні іммобілайзери Spetrotec моделі SA

    Врешті, третя модель від компанії Spetrotec – SA14 – продається разом із двома модулями блокування – як провідним, так і безпровідним.

    Spetrotec logo

    Особливістю іммобілайзерів Spetrotec моделі SA являється можливість підтримки одразу п’ятьох модулів блокування – чотирьох безпровідних і одного провідного. Це означає, що докупивши такі блоки, їх можна довстановити до вже існуючої системи. Щоб підібрати потрібну модифікацію іммобілайзерів Spetrotec під конкретний автомобіль, переходьте на сайт-вітрину lock.ua

    Огляд та розпакування протиугінних кнопкових іммобілайзерів SPETROTEC

     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору