Додатковий імобілайзер Spetrotec SA11 – надійний засіб проти угону / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Додатковий імобілайзер Spetrotec SA11 – надійний засіб проти угону

  • 29.09.2016

    Додатковий імобілайзер Spetrotec SA11 – надійний засіб проти угону

    Додатковий імобілайзер Spetrotec SA11 – надійний засіб проти угону

    Безпека автомобіля – питання завжди актуальне, адже навіть у найсучасніших системах проти угону, що створюють автомобільні конструктори, викрадачі знаходять слабкі місця, які допомагають їм заволодіти транспортним засобом. 

    Наразі стрімко набирає популярності установка додаткових імобілайзерів, що є одним з різновидів протиугінних електронних систем, які не дозволять зловмисникам викрасти автомобіль.

    Штатний імобілайзер є практично на кожній моделі автомобіля, і встановлюється він ще під час виробництва машини. Проте одночасно зі штатним імобілайзером,  на автомобіль можна встановити  і додатковий пристрій, який блокує не двигун, а основні електронні ланцюги автомобіля - запалення, роботу паливного насоса, стартера. Найчастіше управління додатковим імобілайзером здійснюється за допомогою реле.

    За своїм принципом роботи додатковий імобілайзер сильно відрізняється від заводського. Відмінності полягають в тому, що додатковий імобілайзер не має ніякого відношення до блоку управління двигуном, його завдання полягає лише в тому, щоб переривати певні електричні ланцюги транспортного засобу, тим самим роблячи їх недієздатними.

    Ми сьогодні розповімо про новий клавіатурний додатковий імобілайзер SA11 від ізраїльського виробника Spetrotec.

    Справа в тому, що саме в Ізраїлі, в зв’язку з великою кількістю угонів, та можливістю за короткий проміжок часу переїхати на викраденому авто на територію, де закони цієї країни не діють, зріс попит саме на клавіатурні імобілайзери. Недорогі, надійні та прості у використанні клавіатурні імобілайзери набули широкої популярності, та наразі встановлені на більшість авто в країні.

    У стандартній комплектації імобілайзер складається з електронногобездротового реле блокування та клавіатури з 5-ма цифровими кнопками. 

    Для більшої захищеності, до стандартного комплекту з одним бездротовим реле блокування може бути додано додатково до 3-х реле блокування.

    До бездротового реле можна додати додатково дротове реле і два бездротових. Кожне реле має свій код-ідентифікатор, коли власник вводить код на кнопкової панелі, то на кожне реле йде свій код для ідентифікації та розблокування. 

    Спеціалістами центру CONSTRUCT Ательє вже було проведено встановлення імобілайзерів SA11 на автомобілі Renault Logan та Ford Focus. Власники авто залишились задоволені встановленими системами та високим ступенем захисту, що надають дані системи. 

    Код імобілайзера SA11 не можна скопіювати, вкрасти, загубити, він завжди буде в голові у водія. Неможливо зняти з охорони імобілайзер дистанційно. Для зняття системи з охорони достатньо ввести код на набірні панелі в салоні авто. Водій самостійно може змінювати код нескінчену кількість разів.

    Докладніше про сучасні протиугінні системи читайте на сайті генерального імпортера – «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних систем SPETROTEC® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору