SPV Company Ltd. на InterBuildExpo 2017! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > SPV Company Ltd. на InterBuildExpo 2017!

  • 05.04.2017

    SPV Company Ltd. на InterBuildExpo 2017!

    SPV Company Ltd. на InterBuildExpo 2017!

    Нещодавно завершилася виставка InterBuildExpo 2017 і ми з радістю підводимо підсумки участі SPV Company Ltd. на ній! Ми представили кращі рішення в галузі безпечного замикання та декору, а наш стенд відвідали почесні гості, наші партнери та небайдужі до власної безпеки учасники виставки.

    Менеджер центрального регіону SPV Company Ltd. Максим Бурлак, засновник компанії-виробника дверей "Сталь-М"  Олексій Муляренко, власник компанії-виробника бренду APERTO (Ізраїль) Хезі Хавуша, Рон Дорон (Ізраїль), голова представництва ABLOY в Україні Сергій Ігнатов, президент Української Локсмайстер Федерації Ілля Воїнов.

    Ми були раді бачити наших партнерів з усіх куточків України та світу, які приїхали спеціально, щоб ознайомитися з нашими продуктовими новинками та долучитися до такого масштабного заходу, як InterBuildExpo 2017!

    Нагадаємо, що в цьому році ми приділили увагу інноваційній ключовій платформі MUL-T-LOCK® CLASSIC PROTM з патентованим ключем, а також незламній фурнітурі підвищеного (4-го) рівня захисту — ROSTEX® SOLID PRO. Окрім цього, наш стенд відвідали дизайнери та архітектори (зокрема відомий український архітектор Олексій Семирог-Орлик), які зацікавились розширеним асортиментом дизайнерської фурнітури ROSTEX® та декоративним покриттям SlateStone (кам'яний шпон). 

    В цьому році ми також додали й інтерактивну програму для всіх відвідувачів — були проведені квести за допомогою технологій MUL-T-LOCK® CLIQ та MUL-T-LOCK® ENTR. В першому квесті учасники мали змогу ознайомитися з тим, що таке контроль доступу. Ми продемонстрували, як серед декількох однакових ключів можна дозволити або обмежити доступ до замка будь-якому з них. Протестувавши замикання ключем з технологією MUL-T-LOCK® CLIQ, учасник також мав можливість після відкриття дверей ключем отримати звіт про відкриття/закриття на власну електронну пошту. 

    З технологією MUL-T-LOCK® ENTR квест проводився в двох варіантах. В першому учасники могли переконатись, що їх смартфон здатний відчиняти двері, достатньо лише встановити даний механізм та підключити його до смартфону, завантаживши додаток. В другому варіанті ми демонстрували, що замок можна відкривати навіть пальцем, при цьому він залишається не менш надійним! Всі учасники отримали призи від SPV Company Ltd. за проявлений інтерес до нових технологій та власної безпеки.

    З нетерпінням чекаємо всіх відвідувачів нашого стенду в наступному році та запрошуємо кожного, хто ще не встиг нас відвідати. Ми і надалі продовжуємо направляти наші зусилля на те, щоб представляти нашим клієнтам і партнерам тільки найкращі рішення в сфері замикання та декору від провідних світових виробників. 

    До зустрічі на InterBuildExpo 2018!
     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору