Поповнення в родині Mul-T-Lock® CLIQ® / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Поповнення в родині Mul-T-Lock® CLIQ®

  • 23.02.2017

    Поповнення в родині Mul-T-Lock® CLIQ®

    Поповнення в родині Mul-T-Lock® CLIQ®

    Протягом двох останніх років електромеханічні циліндри DIN стандарту MUL-T-Lock® Interactive+ CLIQ® та MUL-T-Lock® MT5+ CLIQ® впевнено завойовують прихильність українських споживачів. Вони використовуються як на корпоративних об’єктах, так і в приватному секторі та забезпечують не тільки найвищий рівень безпеки, надійний захист від проникнення зловмисників до приміщень та від несанкціонованого копіювання ключа, але й надають користувачам додаткові функції електронного контролю та розмежування доступу.

    Нещодавно родина MUL-T-Lock® CLIQ® поповнилась – до лінійки циліндрів DIN стандарту додались добре відомі й раніше додаткові замки Mul-T-Lock® Hercular, але вже з технологією CLIQ®.


    Циліндри та замки MUL-T-Lock® CLIQ® – це поєднання в стандартному за розмірами та монтажу виробі механічної частини на патентованих ключових платформах стандарту High Security Interactive+ та MT5+ з електронною частиною, яка базується на інноваційній технології  CLIQ®. Для відмикання циліндру MUL-T-Lock® CLIQ® необхідно, щоб крім механічної відповідності ключа секрету циліндру, ключ мав право доступу на електронному рівні.

    Саме завдяки електронній частині у користувача з’являється можливість отримати такі додаткові функції, як встановлення доступу визначених ключів за встановленим розкладом за днями тижня та тільки у визначений час, отримання даних пам’яті подій як із циліндра, так і з ключа користувача, тобто який ключ та коли відмикав замок  або була спроба потрапити до приміщення поза визначеним часом.

    Крім того, ключ MUL-T-Lock® CLIQ® має ультимативний захист від несанкціонованого копіювання – якщо зробити неавторизовану копію механічної частини ключа теоретично можливо, то електронна частина навіть теоретично не копіюється – кожен ключ є абсолютно унікальним!

    Беззаперечною перевагою циліндрів та замків з технологією CLIQ® перед іншими електромеханічними пристроями доступу – це відсутність в них будь яких елементів живлення або зовнішнього джерела живлення, яке потребує прокладання дротів (нагадаємо, що електрона частина циліндру CLIQ® отримує живлення від батарейки, яка міститься у головці ключа). Завдяки цьому встановлення циліндру або замка MUL-T-Lock® CLIQ® нічим не відрізняється від встановлення звичайного механічного аналогу!

    Цільова аудиторія замка Mul-T-Lock® Hercular CLIQ® – це саме приватний споживач. Цей замок може бути встановлений в якості додаткового як на нові, так й на раніш встановлені двері. При цьому, якщо основний замок вже обладнаний механічним циліндром MUL-T-Lock® Interactive+ або MT5+, то за бажанням користувача механічна частина замка Hercular CLIQ® може бути зібрана під комбінацію вже існуючого циліндру, тобто ключі CLIQ® від замка будуть відмикати й механічний циліндр основного замка (але не навпаки).

    Встановлення додаткового замка Mul-T-Lock® Hercular CLIQ® – ефективне та надійне рішення обмеження доступу до приватної оселі «змінного» персоналу: покоївки, прибиральниці, гувернантки тощо. При замовленні замка достатньо визначити, які ключі повинні мати обмеження доступу та за яким розкладом – відповідний розклад буде записаний до пам’яті ключа. У разі, виникнення необхідності змінити параметри доступу визначеного ключа – це можливо зробити, звернувшись до Локсмайстер-центру, в якому було придбано замок. 

    Матовий хром (CHROMEMAT)  Матовий хромований нікель (CHROMENICKEL)  Сатинований нікель (SATINNICKEL)  Полірована латунь (SHINYBRASS)
    Наразі на складі є в наявності замки Hercular CLIQ® на патентованих ключових платформах Interactive+ та MT5+ в обробках: Матовий хром (CHROMEMAT), Матовий хромований нікель (CHROMENICKEL), Сатинований нікель (SATINNICKEL) та Полірована латунь (SHINYBRASS).
     

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору