Міжнародна будівельна виставка InterBuildExpo 2016 / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Міжнародна будівельна виставка InterBuildExpo 2016

  • 01.04.2016

    Міжнародна будівельна виставка InterBuildExpo 2016

    Міжнародна будівельна виставка InterBuildExpo 2016
    З 23 по 26 березня у виставковому центрі «КИЇВЕКСПОПЛАЗА» відбулася найбільша в Україні Міжнародна будівельна виставка InterBuildExpo 2016. Такий захід є унікальною можливістю кінцевому споживачу наживо поспілкуватися з основними представниками ринку, дізнатись про останні тенденції, отримати консультації від провідних експертів будівельної галузі. 
     
    Серед компаній, що демонстрували інноваційні матеріали і технології в галузі будівництва, архітектури та дизайну не можливо було не помітити стенд «СПВ Компані Лтд». Спільно з ізраїльською компанією «Security World Ltd» «СПВ Компані Лтд» представила унікальні двері APERTO (Аперто) - приклад найсучасніших технологій. 
     
    InterBuildExpo 2016  InterBuildExpo 2016  InterBuildExpo 2016  InterBuildExpo 2016
     Вони виготовляються згідно проектів дизайнерів та архітекторів, враховуючи усі побажання клієнта, можуть бути оздоблені будь-яким матеріалом - склом, каменем, керамікою, деревом, алюмінієм, новітнім матеріалом – кам'яним шпоном Slate Stone® (Слейт Стоун), а висота може сягати до 6 метрів! Плавний рух цієї велетенської конструкції забезпечували навіси відомої німецької компанії SIMONSWERK (Cимонсверк), які своєю можливістю трьохмірного регулювання здатні досягати плавного та коректного замикання,не зважаючи на значні розміри. 
     
    Hezi Havusha
    Hezi Havusha«Security World Ltd»

     

    Задля дебютного показу дверей в Україні, приїхав і сам власник компанії «Security World Ltd» Hezi Havusha (Хезі Хавуша), який був приємно вражений зацікавленістю гостей:
     
    Не зважаючи на великі розміри, наші двері зручні та практичні, на них можна встановити будь-яку сучасну замкову систему, підключитися до системи «розумний будинок»,тобто відкривати двері за допомогою смартфону, відбитку пальців, чи пульту. APERTO – це комбінація вишуканого дизайну, інновації, безпеки. Ми щасливі бути сьогодні тут та сподіваємося на визнання від українських споживачів.
     Під гаслом «Додай безпеку в свої двері»  «СПВ Компані Лтд» представила інноваційну продукцію MUL-T-LOCK , яка зарекомендувала себе гарантією високої безпеки:
    - мехатронний циліндр MUL-T-LOCK® Interactive®+ CLIQ® 
    - електромеханічний моторний циліндр MUL-T-LOCK ® ENTR™
    - унікальну система зберігання та адміністрування ключів MUL-T-LOCK ® Traka21, що допомагає реалізувати функції обліку та відстеження кожного ключа
     
     
    InterBuildExpo 2016  InterBuildExpo 2016  InterBuildExpo 2016  InterBuildExpo 2016
     
     
    Значна увага на стенді була приділена декору дверей. Компанія презентувала: 
    - 10 кольорів кам’яного шпону Slate Stone® (Слейт Стоун) - натуральний матеріал, який успішно зарекомендував себе серед українських дизайнерів у декоруванні інтер’єру та екстер’єру - як втіленням сучасності та стилю;
    - п’ять нових кольорів ПВХ-плівки VINORIT, розроблених нашими фахівцями спільно з високопрофесійною командою технологів ізраїльського виробника «HAOGENPLAST».
     
    Дуб полярний (POLAR OAK) Дуб сонома (SONOMA OAK) Дуб сірий (GREY OAK) Черешня графіт (BLACK CHERRY 5) Горіх італійський (MORAN ITALIAN)
     
    «СПВ Компані Лтд» здивувала та порадувала незвичайним стендом і своїх партнерів. Власник мобільного Локсмайстру В'ячеслав Рогачов захоплено назвав наш стенд «стендом захищеного майбутнього» та порекомендував  усім, хто ще не знайомий з продукцією SPV, «додати безпеку в свої двері!» 

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору