Журнал «Замки і Ключі» - тепер і для планшетів! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Журнал «Замки і Ключі» - тепер і для планшетів!

  • 28.07.2015

    Журнал «Замки і Ключі» - тепер і для планшетів!

    Журнал «Замки і Ключі» - тепер і для планшетів!
    Повідомляємо, що у світ вийшла електронна версія всеукраїнського журналу «Замки і Ключі» №1 (5) 2015, присвяченого питанням безпечного замикання рухомого і нерухомого майна, системам контролю та розмежування доступу, новітнім інноваційним технологіям безпеки та професійному обладнанню для виготовлення ключів.
     
    Електронну версію журналу «Замки і Ключі» №1 (5) 2015 можна завантажити для девайсів, що підтримують операційну систему Android, на ресурсі Google Play. Незабаром у App Store буде доступна для скачування версія журналу для продуктів Apple з системою iOS.
     
       
     
    Першим читачам електронна версія журналу буде доступна безкоштовно. Надалі ж скачування буде виконуватись на платній основі. Усі наступні номери електронного журналу «Замки і Ключі» за традицією для перших бажаючих будуть надаватись безкоштовно. Поспішайте бути першими!
    Електронна версія журналу «Замки і Ключі»
    Усі номери журналу «Замки і Ключі» у вигляді pdf-файлів доступні у розділі «Матеріали для скачування» у галереї нашого сайту.
     
    Приємного читання!
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору