Зразки нових електромеханічних протиугінних систем CONSTRUCT проходять випробування на базі «СПВ Компані Лтд.» / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Зразки нових електромеханічних протиугінних систем CONSTRUCT проходять випробування на базі «СПВ Компані Лтд.»

  • 29.04.2015

    Зразки нових електромеханічних протиугінних систем CONSTRUCT проходять випробування на базі «СПВ Компані Лтд.»

    Зразки нових електромеханічних протиугінних систем CONSTRUCT проходять випробування на базі «СПВ Компані Лтд.»
    Чеський виробник автомобільних протиугінний систем CONSTRUCT® (Конструкт) постійно слідкує за основними тенденціями у сфері протиугінного захисту та розширює модельний ряд протиугінних систем. Сучасний ринок протиугінних систем все частіше звертається до електромеханічних пристроїв, що надають більше комфорту та зручності користування. У відповідь на сучасні виклики на заводі CONSTRUCT у Чехії була розроблена абсолютно нова комплексна протиугінна система, що складається з електромеханічного блокіратора КПШ та капоту.

    Принцип дії нової протиугінної системи полягає у тому, що після вимкнення запалювання, система автоматично стає під охорону, одночасно блокуючи перемикання селектора швидкостей (КПШ) та відкриття капоту автомобіля. Для того, щоб зняти систему з охорони, потрібно прикласти спеціальний чіп до зчитувача у визначеному місці на консолі. До комплекту входить два користувацькі чіпи (сірого кольору) та один майстер-чіп (синього кольору). У даній системі використовується повністю нова технологія кодування чіпа відкриття, що не має аналогів на ринку з рівня захисту від дублювання та копіювання.
     
    Перші зразки нового замка вже направлені генеральному імпортеру продукції CONSTRUCT® (Конструкт) в Україні – «СПВ Компані Лтд.» Зі свого боку, наші технічні фахівці зобов’язані провести установку, протестувати та надати свої рекомендації щодо роботи та функціоналу нового електромеханічного протиугінного пристрою, що одночасно блокує КПШ та капот. Слідкуйте за нашими новинами, щоб першими почути подробиці про нову розробку CONSTRUCT® (Конструкт)!
     
    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті генерального імпортера – «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору