Переваги та застосування мережевих контролерів ROSSLARE® / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Переваги та застосування мережевих контролерів ROSSLARE®

  • 26.02.2015

    Переваги та застосування мережевих контролерів ROSSLARE®

    Переваги та застосування мережевих контролерів ROSSLARE®
    Основна перевага мережевих контролерів ROSSLARE® (Рослер) полягає у тому, що дані пристрої дозволяють побудувати систему контролю доступу (СКД) на об’єктах з будь-якою кількістю точок проходу завдяки об’єднанню у загальну мережу. Залежно від обраної моделі контролеру ROSSLARE® до мережі можна об’єднати різну кількість пристроїв відповідно до потреб об’єкту. Наприклад, найпростіший мережевий контролер ROSSLARE® АС-115 дозволяє приєднати до мережі до 8-ми контролерів – тобто побудувати мережеву он-лайн систему контролю доступу з вісьмома точками проходу, що підійде малим підприємствам з незначною кількістю співробітників.
     
    Для середніх та великих підприємств в лінійці продукції ROSSLARE® існують потужні мережеві контролери (АС-215, АС-225, АС-425 та новітній АС-825), які, залежно від моделі, дозволяють побудувати мережеву СКД з практично необмеженою кількістю точок проходу та користувачів (максимальна кількість точок проходу з використанням контролеру АС-825 сягає кількох десятків тисяч). СКД на базі мережевих контролерів ROSSLARE® може бути побудована як з використанням «класичного» інтерфейсу RS-485, так й з використанням інтерфейсу TCP/IP, що дозволяє інтегрувати контролери в інформаційну інфраструктуру підприємства без прокладки додаткових ліній зв'язку (моделі AC-215IP, AC-225IP, AC-425IP та AC-825IP).
     
    Контролери ROSSLARE
     
    Друга перевага мережевих контролерів ROSSLARE® (Рослер) полягає у тому, що контролер функціонує під управлінням спеціального програмного забезпечення, що дозволяє оперативно керувати правами доступу користувачів через адміністративний ПК, у тому числі надавати права за розкладом, отримувати інформацію про всі події в системі в реальному часі, забороняти повторний прохід (запобігає зловживанням шляхом передачі карти доступу співробітником, який вже пройшов на територію, іншій особі). Крім того, система дозволяє дистанційно керувати дверима, дізнаватись про останнє місце перебування співробітників, вести облік робочого часу тощо.
     
    Третя важлива перевага мережевих контролерів ROSSLARE® (Рослер) - це здатність інтегруватись у систему відеоспостереження та охоронну систему об’єкта. Наприклад, мережевий контролер ROSSLARE® AC-525 з підтримкою системи відеоспостередження та відеореєстрації дозволяє транслювати живе зображення та виконувати запис на локальний USB-накопичувач завдяки інтеграції з рішенням CCTV. ROSSLARE® AC-525 підтримує до 4 дверей, двох аналогових PTZ-камер та двох звукових каналів. Використання додаткових модулів програмного забезпечення дозволяє розпізнавати номерні знаки автомобілів та адмініструвати користування службовою зоною паркування.
     
    Надійність функціонування СКД на об’єкті залежить і від виконавчих елементів системи. Залежно від потреб об’єкту, систему можна обладнати фінськими електромеханічними замками ABLOY® (Аблой), німецькими електрозащіпками EFF EFF® (Ефф Ефф), електроригельними замками YLI® (Ілі), американськими магнітними замками SECURITRON® (Сек’юрітрон) та японськими дотягувачами RYOBI® (Ріобі).
     
    Читайте також про надтонкі автономні контролери у блозі фахівця технічного відділу «СПВ Компані Лтд.» Тимура Бражникова.
    А ще читайте у блозі про виконавчий елемент СКД - переваги Електромеханічних защіпок EFF EFF® серії 118.
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами +38 (044) 456 9444, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору