Це варто побачити: кам’яний шпон SlateStone® на осінній виставці МТКТ / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Це варто побачити: кам’яний шпон SlateStone® на осінній виставці МТКТ

  • 21.08.2014

    Це варто побачити: кам’яний шпон SlateStone® на осінній виставці МТКТ

    Це варто побачити: кам’яний шпон SlateStone® на осінній виставці МТКТ
    «СПВ Компані Лтд.» запрошує наших професійних партнерів відвідати стенд компанії на головній осінній події у галузі дизайну та декору – 25-ій Міжнародній виставці «Меблеві технології, комплектуючі, текстиль» (МТКТ), що буде проходити з 1 по 4 жовтня на території виставкового центру «КиївЕкспоПлаза».
     
    Приємним сюрпризом для відвідувачів виставки буде абсолютно новий стенд нашої компанії. Завдяки збільшеним розмірам стенду та зручному зонуванню, партнери матимуть змогу належно оцінити беззаперечну якість та особливості кольору та текстури новинок Ізраїльської ПВХ плівки Vinоrit® (віноріт) та кам'яного шпону SlateStone®(слейтстоун). А також ознайомитися з готовими дизайнерськими рішеннями у оформленні МДФ-накладок, що безперечно стануть трендом нового сезону. На стенді будуть представлені фрагменти дверей у розрізі з демонстрацією роботи замків та циліндрів. Тож виробники дверей зможуть віднайти комплексне рішення для удосконалення своїх виробів
     
    Основною родзинкою нашого стенду стане натуральний матеріал – декоративний кам’яний шпон SlateStone® (слейтстоун). Це облицювальні сланцеві плити, які є екологічним продуктом, що цілком безпечний для алергіків. Кожна облицювальна плита унікальна у своєму роді, оскільки зберігає в собі малюнок масиву сланцю, з якого вона виготовляється.
     
     
    Зокрема, ми презентуватимемо п’ять зразків каменю: Мармурово-білий (L 1000 B Blanco), Вулканічний агат (L1600 B Rustikal) та Чорний діамант (L 1900 B Negro), що входять у лінійку «Кольорові сланці» та Палаючий ліс (L 2150 G Burning Forest) і Червона мідь (L 2300 G Cobre), що входять до «Сяючих сланців». Повну колекцію кам’яного шпону SlateStone® (слейтстоун) можна побачити на нашому сайті у спеціальному розділі «Декор та дизайн».
     
    Натуральний камінь надає величезну свободу для фантазії дизайнерів у оформлені екологічно-безпечного житла. Цей матеріал зручно використовувати під час обробки широкого спектру поверхонь: підлога, стіни, меблі. До того ж, довговічність та зносостійкість сланцевого шпону дозволяють використовувати його для обробки приміщень з високим експлуатаційним навантаженням.
     
     
     
    Дана серія має унікальне тиснення SAND, яке раніше ніколи не застосовувалось у лінійці VINORIT®. Нове тиснення без глибокого рельєфу робить інноваційну плівку універсальною у застосуванні не тільки на дверях, але й на меблевих фасадах, підвіконнях, сандвіч-панелях.
     
    Завітайте на стенд «СПВ Компані Лтд.» та на власні очі переконайтесь в унікальності та вишуканості готових виробів з наших матеріалів! Ми чекаємо Вас!
     
    Розміщення нашого стенду на виставці
    Для збільшення зображення - натисніть на нього
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору