Натуральний камінь та однотонні кольори – сучасний тренд українського декору / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Натуральний камінь та однотонні кольори – сучасний тренд українського декору

  • 04.06.2014

    Натуральний камінь та однотонні кольори – сучасний тренд українського декору

    Натуральний камінь та однотонні кольори – сучасний тренд українського декору
    Протягом 28-31 травня 2014 у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбувалась найголовніша подія на меблевому та інтер’єрному ринку України - Київський міжнародний меблевий форум KIFF та 24-а виставка МТКТ (Меблеві технології, комплектуючі, текстиль).
     
    На своєму стенді, що розташовувався у другому павільйоні, «СПВ Компані Лтд.» представила цілий спектр новинок для професійної аудиторії – виробників дверей та меблів, МДФ-фасадів, дизайнерів, архітекторів. Усі відвідувачі нашого стенду мали унікальну нагоду побачити власними очима революційну ПВХ-плівку VINORIT® (віноріт) для меблевих фасадів і дверних накладок: нові принти, кольори та нові тиснення.
    Будучи генеральним імпортером пвх-покриття для зовнішнього та внутрішнього застосування VINORIT® (віноріт), «СПВ Компані Лтд.» презентувала нові дизайни ізраїльських ПВХ-плівок. Зокрема, домінантою стенду «СПВ Компані Лтд.» стала презентація 13-ти дверних накладок у нових кольорах. Усі декоративні накладки, пропонують вже готові авторські рішення – найкраще поєднання стилю, кольору, рисунку та текстури. Дверні накладки демонстрували новостворені горизонтальні дизайни широкої кольорової гамми. А саме:
    41 Дуб білений горизонтальний DEKEL 1
    42 Дуб морений горизонтальний DEKEL 2
    43 Дуб кориця горизонтальний DEKEL 3
    44 Дуб шоколадний горизонтальний DEKEL 4

    Слід зазначити, що нова серія - це результат нашої спільної роботи з ізраїльським виробником. Горизонтальні дизайни розроблялись безпосередньо фахівцями «СПВ Компані Лтд.» на заводі Kibbutz Нaogen (кібуц хаоген) ексклюзивно для України.
    Враховуючи сучасний еко-тренд та тяжіння до натуральних текстур, кольорів та матеріалів у дизайні та будівництві, особливу популярність серед відвідувачів стенду мала декоративна накладка зі вставкою із натурального каменю, а також взірці каменів інших кольорів. Така увага зайвий раз підкреслила, що український ринок не знаходиться поза світових трендів. «СПВ Компані Лтд.» допомагає будувати не лише безпечну, проте й екологічну Україну з екологічно-чистих матеріалів. ПВХ-плівки VINORIT® мають санітарно-гігієнічний висновок № 05.03.02-03/1158 від 12.01.2012 р. Державної санітарно-епідеміологічної експертизи про те, що продукція є повністю екологічно-безпечною.
     
    Окрім того, усі бажаючі могли отримати нові каталоги VINORIT® (віноріт) зі зразками плівок ПВХ – «Новинки 2014», «ТОП-15» та «Повна колекція». Якщо Ви не мали нагоди отримати свій примірник твердої копії каталогу, Ви можете ознайомитись з новими дизайнами в електронному каталозі на спеціалізованій сторінці нашого сайту: www.decor.spv.ua
     
     
    Також на стенді «СПВ Компані Лтд.» демонструвалась інтер’єрна фурнітура чеського виробника ROSTEX®. Зокрема була представлена лінійка Economy Line. Уся презентована продукція наразі доступна під замовлення.

    Цьогорічний форум KIFF та виставка MTKT Innovation відбувались у трьох павільйонах: View, Techno Hall та Best Seller Italia, де на 20 000 м² були представлені новинки від 300 компаній з 7 країн світу.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору