Електромеханічна технологія CLIQ® - стрибок у сучасність / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Електромеханічна технологія CLIQ® - стрибок у сучасність

  • 07.07.2014

    Електромеханічна технологія CLIQ® - стрибок у сучасність

    На сьогодні системи CLIQ® широковживані у багатьох галузях та забезпечують належний рівень безпеки, контролю та зручності в численних країнах світу та на різноманітних об’єктах. Користувачами систем CLIQ® є оператори мобільного зв’язку, енерго- та водопостачальні компанії, аеропорти, навчальні заклади та заклади охорони здоров’я на всіх континентах.
     
    Механічна система Майстер-ключ ніколи не втратить своєї актуальності, проте у сучасному світі доводиться все частіше зустрічатися з новими викликами, які не здатна вирішити «статична» механічна система.
     
    На допомогу прийшла нова технологія CLIQ® (клік), яка являє собою електромеханічне рішення контролю доступу стандарту високої безпеки (High-Security). Це надсучасний еволюційний розвиток механічної системи Майстер-ключ. Система CLIQ® (клік) є бездротовою, а її встановлення не відрізняється від монтажу системи Майстер-ключ.
     
    Звертаємо Вашу увагу на п’ять основних переваг CLIQ®:
     
    1. Оновлена за допомогою CLIQ® (клік) система Майстер-ключ, на відміну від механічної системи, дозволяє гнучко керувати правами доступу користувачів до дверей, оперативно змінюючи права відповідно до поточних потреб та задач підприємства.
     
    2. З’являється можливість надавати доступ за розкладом по часу та дням тижня, а також отримувати інформацію про всі події доступу як з ключів користувачів, так і з замків та циліндрів.
     
    3. З’являється можливість на відстані за допомогою персонального комп’ютера, на якому встановлене програмне забезпечення для адміністрування CLIQ® (клік) та пристроїв дистанційного програмування (настінного або мобільного) - змінювати права доступу, розблоковувати та блокувати ключі, визначати часові рамки розкладу доступу тощо.
     
    4. Проста бездротова архітектура CLIQ® (клік) дозволяє без проблем встановити її практично будь-де, а також побудувати систему будь-якого розміру та додавати до неї нові точки доступу.
     
    5. Ви економите витрати на експлуатацію та модифікацію системи Майстер-ключ, оновленої за допомогою технології CLIQ® (клік), завдяки можливості гнучкого перепрофілювання циліндрів та ключів. Замість механічної системи розмежування доступу Ви отримуєте систему Майстер-ключ, яка має практично всі функції повноцінної Системи контролю доступу.
     
    Отже, технологія CLIQ® - це не просто крок уперед, це справжній стрибок у побудові сучасних систем контролю доступу, заснований на досягненнях високих технологій. Система CLIQ® (клік) дозволяє не лише позбавити «статичності» звичайну механічну систему СКД, але й керувати нею на відстані будь-де та будь-коли з власного ПК.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору