СПВ Компані Лтд взяла участь у Hotel & Restaurant Expo-2013 / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > СПВ Компані Лтд взяла участь у Hotel & Restaurant Expo-2013

  • 29.03.2013

    СПВ Компані Лтд взяла участь у Hotel & Restaurant Expo-2013

    СПВ Компані Лтд взяла участь у Hotel & Restaurant Expo-2013
    СПВ Компані Лтд взяла участь у міжнародній виставці Hotel & Restaurant Expo - 2013, яка відбулася у Києві в Міжнародному виставковому центрі з 27 по 29 березня.
     
    Протягом триденного заходу учасники та відвідувачі мали змогу ознайомитись з передовими технологіями галузі, встановити ділові контакти та заключити угоди щодо подальших напрямів співпраці.
     
    Кожен об’єкт, особливо в індустрії гостинності, потребує надійного рішення з безпеки. Компанія СПВ Компані Лтд впевнено пропонувала зацікавленим гостям стенда продукцію замикання для об’єктів готельного і корпо ративного сектора.
     
    На стенді менеджери компанії демонстрували продукцію та розповідали про її переваги. Увазі відвідувачів представили готельні замки Inhova (інова) і JWM (дживием), систему контролю за ключами KEY WATCHER (кейвочер) від MORSE WATCHMANS (морс вочменс), сейфи J.SH (джіесейч), дотягувачі Ryobi (ріоби) та багато іншого.
     
    Асортимент СПВ Компані Лтд та багаторічний досвід роботи з об’єктами найвищого рівня складності, в основу якого покладено зарубіжне навчання у найкрупніших світових виробників, дає змогу вирішити будь-яке завдання з організації доступу на об’єкті.
     
    Ми пропонуємо нашим клієнтам краще з того, що існує на сьогодні в світовій індустрії безпеки.
     
    До числа корпоративних клієнтів компанії входять приміщення бізнес-центрів преміум-класу, низки державних органів, мереж готелів, супермаркетів, ресторанних мереж.
     

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору