Колекція Winshield Anodize - абсолютно нові відчуття кольору / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Колекція Winshield Anodize - абсолютно нові відчуття кольору

  • 30.07.2019

    Колекція Winshield Anodize - абсолютно нові відчуття кольору

    Колекція Winshield Anodize - абсолютно нові відчуття кольору

    Колекція Winshield Anodize - плівка, яка перетворить звичайні білі металопластикові вікна на алюмінієві. Звісно, мова йде не про алхімію, а про ламінацію профіля.

     
    Колекція Winshield Anodize - абсолютно нові відчуття кольору. ПВХ-плівки WINSHIELD.
     

    Колекція ізраїльських плівок Winshield Anodize була розроблена спеціально для ламінації профілю з ПВХ та алюмінію, і призначена для експлуатації в тому числі зовні приміщення.

    - Ніхто ніколи не здогадається, що ваші алюмінієві вікна насправді металопластикові.

    Чим особливі плівки з колекції Anodize? Своїми неперевершеними дизайнерськими та технічними якостями. Справжня “родзинка” колекції Anodize - металізований блиск, що дуже достовірно передає текстуру металу в чотирьох популярних відтінках: Bronze Anodize (бронза сяюча), Magnetit Anodize (магнетит сяючий), Zink Anodize (цинк сяючий) та Ocker Anodize (охра сяюча). До цих кольорів плівки пропонуються індивідуально підібрані ретушні маркери.

     
    Колекція Winshield Anodize - абсолютно нові відчуття кольору. ПВХ-плівки WINSHIELD.
     

    Натуральні матеріали, в тому числі і метал, ось вже кілька років фаворити інтер’єрного дизайну. Архітектори та дизайнери широко використовують як справжні метали, так і металізовані поверхні в оздобленні інтер’єрів та екстер’єрів, адже металізований блиск до смаку багатьом. Плівка Winshield Anodize не лише виглядає як сяючий метал, але й на дотик здатна ввести в оману тактильні відчуття клієнта. До речі, плівка такої текстури рідко зустрічається, то ж це певною мірою ексклюзив. 

    - Зовнішній вид вікон - це те, що перше впадає в око. Але технічні характеристики не менш важливі.

    Варто пам’ятати, що плівки ізраїльського виробництва Winshield - це не тільки декорація. Це ще й захист, зокрема від надмірного нагрівання металопластикового профілю вікон під сонцем. Як відомо, перегрівання профілю на сонці подекуди призводить до деформації, виріб втрачає свої експлуатаційні характеристики. Вже сьогодні всі плівки Winshield (в тому числі й колекція Anodize) виробляються з використанням технології Color ShieldTM. Її застосування призводить до зменшення поверхневої температури вікна на 20% завдяки відбиттю 80% інфрачервоного випромінювання. А отже ваші вікна збережуть блискучий вигляд на довгі роки!

     
    lock.uaДетально ознайомитися з асортиментом та актуальними цінами можна на вітрині 24/7 - lock.ua!
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору