Встановлення супутникової системи iWatcher Moto на мотоцикли DUCATI / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Встановлення супутникової системи iWatcher Moto на мотоцикли DUCATI

  • 20.03.2017

    Встановлення супутникової системи iWatcher Moto на мотоцикли DUCATI

    Встановлення супутникової системи iWatcher Moto на мотоцикли DUCATI

    Система супутникової безпеки iWatcher від SPETROTEC встановлює надійний рівень захисту для Вашого автомобіля чи мотоциклу.

    В мотосалоні DUCATI, що розташований на проспекті С.Бандери 22, було проведено встановлення системи iWatcher Cellular Alarm Proxi на тестовий зразок мотоциклу DUCATI XDiavel для захисту від викрадення та посилення контролю за мотоциклом.

    iWatcher Cellular Alarm Proxi – універсальний  та компактний GSM/GPS девайс контролю за станом мотоцикла та його сигналізацією. Він призначається для запобігання крадіжки мотоциклу та здатен відстежувати його пересування в режимі реального часу.

    Це досягається шляхом використання глобальної системи навігації та визначення положення (GPS) і стільникової мережі GSM для керування та контролю мотоциклу за допомогою SMS та GPRS.

    Система комплектується двома картками-мітками, що слугують для увімкнення та вимкнення режиму охорони. Коли картка-мітка потрапляє в радіус дії сигналу (близько п'яти метрів), система вимикає режим охорони. В іншому випадку режим охорони ввімкнений.

    Легкість у повсякденному використанні була досягнута шляхом розробки спеціального додатку з графічним інтерфейсом для смартфону. Додаток дозволяє здійснювати дистанційне керування та дає можливість отримувати всі дані щодо стану мотоциклу в режимі реального часу, а саме: повідомлення про спробу викрадення,контроль нахилу мотоциклу, інформування щодо удару чи буксирування, стан режиму охорони.

    Матеріали по темі:
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору