Новий вид тиснення ПВХ-плівок WINSHIELD® – SILK: сучасний тренд у дизайні інтер’єру / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Новий вид тиснення ПВХ-плівок WINSHIELD® – SILK: сучасний тренд у дизайні інтер’єру

  • 26.01.2017

    Новий вид тиснення ПВХ-плівок WINSHIELD® – SILK: сучасний тренд у дизайні інтер’єру

    Новий вид тиснення ПВХ-плівок WINSHIELD® – SILK: сучасний тренд у дизайні інтер’єру

    У березні 2017 року стартує виробництво ПВХ-плівок WINSHIELD® з новим видом тиснення текстури, який виходить на ринок під назвою SILK. Цей вид тиснення дозволить зробити покриття Ваших вікон більш витонченим та максимально наблизити його вигляд до натуральної якісно обробленої деревини.

    Не даремно новий вид тиснення отримав назву SILK (англ. «шовк»), адже він робить ПВХ-покриття вікон вишуканим та універсальним одночасно, оскільки виглядатиме гармонійно як і з дорогими та розкішними інтер’єрами, так і з простими, мінімалістичними. Нове тиснення буде застосовуватися як на існуючих рисунках, так і на нових прінтах, які очікуються в цьому році.

    Новинка доповнила вже відомі на ринку тиснення WINSHIELD®: LOTEM, SAND, TAFT.

    Завдяки широкому асортименту, дані покриття дозволяють створювати найрізноманітніші дизайни – сміливі та стримані, класичні та оригінальні – все, що буде до вподоби навіть найвибагливішим клієнтам.

    ПВХ-плівки для покриття вікон WINSHIELD® вже отримали визнання на українському ринку виробництва вікон та фасадів, користуючись високою популярністю серед провідних українських виробників.

    Висока якість продукції забезпечується двошаровістю покриття, де перший шар – це ПВХ-плівка, що надає колір покриттю, а другий шар – акриловий, надає йому міцності та стійкості до зовнішнього впливу. Тиснення ж робиться вже безпосередньо на акриловому шарі, під час поєднання його з ПВХ-плівкою під дією температури на окремому станку.

    Вже цієї весни зустрічайте новинку в оновленому каталозі  «СПВ Компані Лтд.», ексклюзивного імпортера високоякісних ПВХ-плівок WINSHIELD® для покриття металопластикових вікон.

    Обираючи для своїх вікон ПВХ-плівку WINSHIELD® Ви отримуєте якісне, міцне, дизайнерське та стійке до впливу ультрафіолетового випромінювання покриття. Протягом багатьох років цей матеріал не потребує додаткового догляду, зберігаючи чудовий зовнішній вигляд. ПВХ-плівка WINSHIELD® стійка до хімічного впливу, тому не змінює своїх якостей при контакті з побутовими засобами для миття та чищення. Крім того дана плівка стійка до жирів, масел, харчових продуктів, будматеріалів на зразок гіпсу, цементу або бензинів.

    З повною колекцією ізраїльських ПВХ-плівок можна ознайомитись на сайті СПВ Компані Лтд. в розділі decor.spv.ua.

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору