WINSHIELD® CREAM WHITE – ніжний колір і унікальна технологія виробництва ПВХ-плівки / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > WINSHIELD® CREAM WHITE – ніжний колір і унікальна технологія виробництва ПВХ-плівки

  • 24.11.2016

    WINSHIELD® CREAM WHITE – ніжний колір і унікальна технологія виробництва ПВХ-плівки

    WINSHIELD® CREAM WHITE – ніжний колір і унікальна технологія виробництва ПВХ-плівки

    Вже у грудні цього року шанувальники вишуканої стриманості в інтер’єрі зможуть довершити дизайн своїх домівок вікнами, підвіконнями, панелями, що ламіновані ПВХ-плівкою ніжного кремового кольору від ізраїльського виробника Haogenplast (Хаогенпласт)WINSHIELD® (Віншильд) CREAM WHITE (кремовий).

    Оновлення колекції: увага на тренди
    Вдома – це коли тепло та затишно. Це велика родина або тихий відпочинок з улюбленою книгою. Це місце, де душа відпочиває від важкого дня. Найкраще підкреслюють такий настрій світлі, м’які кольори. Такі кольори є модним трендом у Європі та широко використовуються у створенні інтер’єрів. Українці також дедалі частіше під час планування майбутнього інтер’єру звертають увагу на оздоблювальні матеріали спокійної кольорової гами, тому наша компанія вирішила оновити свою складську колекцію ізраїльських ПВХ-плівок WINSHIELD® на 2017 рік плівкою у кольорі CREAM WHITE.

    CREAM WHITE – дуже ніжний та теплий ванільно-кремовий колір, який чудово пасує світлим помешканням у класичному стилі або у стилі модерн. Це буде ідеальним компромісом для тих, хто не хоче мати «стандартні» білі вікна, а хоче додати в інтер’єр якусь «родзинку», не відходячи далеко від нестаріючої класики. 

    Завжди кремовий
    Ні для кого не секрет, що навіть найякісніші пластикові вікна та підвіконня через деякий час втрачають первозданну привабливість, набуваючи жовтуватого відтінку. Це стосується і більшості ПВХ-плівок світлих кольорів – постійний вплив сонця, вітру та опадів дуже швидко стирають красу. Через такий усім відомий недолік світлі ПВХ-плівки інших виробників не користувалися великим попитом.

    Ситуацію змінив ізраїльський виробник Haogenplast, створивши унікальну технологію виробництва WhiteShield® (Уайтшильд), якої немає у жодного конкурента, навіть у німецьких виробників ПВХ-плівок. Світлі кольори на основі пігменту TiO2 дуже чутливі до впливу ультрафіолетового випромінювання. Технологія WhiteShield® повністю дезактивує фотокаталітичну реакцію, зберігаючи таким чином ніжні відтінки у їх первозданному вигляді. До того ж, унікальна технологія виробництва дозволяє значно покращити механічні властивості ПВХ-плівки, а це в свою чергу підвищує рівень захисту поверхонь, що були облицьовані, подовжує строк використання плівки.

    Завдяки цій технології виробник Haogenplast (Ізраїль) надає гарантію 15 років на ПВХ-плівки WINSHIELD® світлих кольорів: CREAM WHITE (кремовий), SWAN WHITE (білий лебединий) та PEARL WHITE (білий перламутровий).

    Антрацит сірий (ANTRACIT GREY) Сірий лісовий (FOREST GREY) Cірий (GREY 9058)


    Отже, WINSHIELD® CREAM WHITE стане чудовим вибором не лише для поверхонь всередині будівлі, а й ззовні. Широкий спектр застосування, модний та стійкий колір, відмінні фізико-механічні властивості роблять цю плівку справжнім must have.

    ПВХ-плівка кремового кольору надійде на склад СПВ Компані Лтд. у грудні.

    З повною колекцією ізраїльських ПВХ-плівок можна ознайомитись на сайті СПВ Компані Лтд. Докладніше про продукцію WINSHIELD® читайте також журналі «Замки і ключі» та у блозі найкращих спеціалістів галузі bezpeka.spv.ua.

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору