Безпечний піт-стоп Alfa Romeo Giulietta. Легендарний італійський спорткар у боксі CONSTRUCT Ательє / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Безпечний піт-стоп Alfa Romeo Giulietta. Легендарний італійський спорткар у боксі CONSTRUCT Ательє

  • 22.11.2016

    Безпечний піт-стоп Alfa Romeo Giulietta. Легендарний італійський спорткар у боксі CONSTRUCT Ательє

    Безпечний піт-стоп Alfa Romeo Giulietta. Легендарний італійський спорткар у боксі CONSTRUCT Ательє

    Спортивний хетчбек Alfa Romeo Giulietta – це втілення італійського автомобільного мистецтва. Автомобіль-мрія покоління 50-тих має свій автентичний стиль і дизайн, виразність і яскравість, завдяки чому привертає увагу оточуючих та виділяється з-поміж інших авто.

    Як і будь-який інший витвір мистецтва, Alfa Romeo Giulietta потребує захисту від викрадення. І такий захист, перш за все, має бути надійним. Надійність захисту забезпечується не тільки високоякісним протиугінним пристроєм, а і правильністю його встановлення, кваліфікованістю і професіоналізмом майстрів, якими встановлено пристрій.

    Тому, цілком виправдано, власник зазначеного італійського авто звернувся до авторизованого інженерно-конструкторського центру з розробки та монтажу індивідуальних протиугінних систем CONSTRUCT Ательє із завданням щодо встановлення на свою Alfa Romeo Giulietta протиугінного пристрою чеського виробника CONSTRUCT®.

    Складність поставленого перед інженерами CONSTRUCT Ательє завдання полягала в тому, що в каталозі виробника відсутня протиугінна система саме для цієї моделі автомобіля. Проте, будь-яка складність або нестандартність завдання – це новий виклик для фахівців CONSTRUCT Ательє. І цей виклик був успішно подоланий фахівцями інженерно-конструкторського центру – вже за два дні білосніжну Alfa Romeo Giulietta було обладнано ексклюзивним протиугінним механічним блокіратором КПШ CONSTRUCT®.

    Багаторічний успішний досвід на ринку систем проти викрадення авто, широка географія реалізованих проектів будь-якої складності і професійний підхід до вирішення поставлених завдань підтверджують бездоганну репутацію CONSTRUCT Ательє, досвідчені фахівці якого завжди готові оперативно допомогти, запропонувавши унікальні рішення в сфері автомобільної безпеки.

    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі найкращих спеціалістів галузі construct.spv.ua.
     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору