Власники нових моделей Renault, Toyota, Peugeot та Seat можуть захистити їх механічними системами CONSTRUCT / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Власники нових моделей Renault, Toyota, Peugeot та Seat можуть захистити їх механічними системами CONSTRUCT

  • 03.11.2016

    Власники нових моделей Renault, Toyota, Peugeot та Seat можуть захистити їх механічними системами CONSTRUCT

    Власники нових моделей Renault, Toyota, Peugeot та Seat можуть захистити їх механічними системами CONSTRUCT

    Автомобільний ринок постійно збільшується, з'являються нові моделі та категорії автомобілів, які потребують надійного захисту від викрадення. Чеський завод-виробник - CONSTRUCT® оперативно здійснює для них розробку модельних протиугінних систем, як тільки з'являється серійна модель авто. Відтепер кожен власник нового авто має змогу захистити його за допомогою надійних систем проти угону CONSTRUCT®.

    Комерційну пропозицію у жовтні оновлено такими моделями механічних протиугінних блокіраторів КПШ CONSTRUCT®:

    Новий комерційний фургон Peugeot Expert 2016 модельного року, відрізняється збільшеною вантажопідйомністю і надекономічними силовими агрегатами. Нова модель замку CONSTRUCT Gear_G2 отримала номер - CF1872. Замок блокує селектор КПШ в положенні "задній хід".

    SEAT Ateca – перший кросовер від SEAT, він стрімкий і динамічний і одночасно функціональний і практичний. Для захисту нового SEAT Ateca було розроблено протиугінний блокріатор КПШ CONSTRUCT - CF1871, на авто к в комплектації з механічною трансмісією.

    Каталог механічних протиугінних замків CONSTRUCT КПШ (GEAR) поповнився відразу трьома новими моделями для автомобілів Renault. На новий позашляховик Renault Kadjar та хетчбек Megane з автоматичними КПШ розроблено замки Gear G2 - CF1870 та CF1858 відповідно. На передньопривідний кросовер Captur в комплектації з механічною трансмісією, замок Gear G2 - CF1865.

    Технічними спеціалістами центру розробки CONSTRUCT А&D в Чехії проведено моделювання протиугінного механічного замка КПШ CONSTRUCT Gear G2 на пікап Toyota Hilux з механічною трансмісією. Замок отримав номер - CF1867.

    Фахівці автомобільної безпеки, для більшої ефективності та надійності, радять встановлювати на авто комплекс протиугінних систем, механічні протиугінні системи - блокіратори доповнювати електоронними системами захисту - додатковими імобілайзерами чи супутниковими протиугінними системами.

    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті  – «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.

    Детальніше про механічний блокіратор КПШ (Перше рішення з протиугінного захисту) від чеського виробника протиугінних замків - CONSTRUCT® (Конструкт) читайте ТУТ.
     
    Принцип роботи механічного замка КПШ дивіться у відео.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору