Розробка протиугінного блокіратора CONSTRUCT в дилерському центрі АІС Автокрай для нового кросовера Renault Kadjar / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Розробка протиугінного блокіратора CONSTRUCT в дилерському центрі АІС Автокрай для нового кросовера Renault Kadjar

  • 11.10.2016

    Розробка протиугінного блокіратора CONSTRUCT в дилерському центрі АІС Автокрай для нового кросовера Renault Kadjar

    Розробка протиугінного блокіратора CONSTRUCT в дилерському центрі АІС Автокрай для нового кросовера Renault Kadjar

    CONSTRUCT Ательє – це авторизований центр з монтажу найсучасніших систем проти угону, фахівці якого завдяки великому досвіду роботи з розробки комплексних рішень в області автомобільної безпеки, а також широкому асортименту протиугінних систем, завжди допоможуть надійно захистити Ваш автомобіль від викрадення.

    Стильний французький кросовер Renault Kadjar нещодавно з’явився на автомобільному ринку України, проте швидко почав завойовувати серця автовласників.  З його впевненими лініями, агресивною решіткою радіатора, спортивними "плечима", інноваційним фірмовим освітленням, автомобіль Renault Kadjar – натхненний, міцний, спортивний та завзятий.

    Власник саме такого автомобіля, бажаючи встановити механічний замок КПШ - CONSTRUCT, звернувся до нашого партнера – «АІС Автокрай» - офіційного дилера Renault в Києві та Київській області. В каталозі Чеського виробника CONSTRUCT модельні замки для Renault Kadjar представленні тільки для авто з механічною КПШ, а представлений автомобіль мав автоматичну трансмісію.

    Представники автосалону звернулися за допомогою до фахівців CONSTRUCT Ательє, які блискуче впоралися з черговим індивідуальним завданням. Інженерам центру вдалося провести розробку та установку механічного замка CONSTRUCT КПШ безпосередньо на сервісі дилерського центру. Власник автомобіля залишився задоволений якістю наданих послуг, а  спеціалісти CONSTRUCT Ательє черговою ексклюзивною розробкою.
     
    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті генерального імпортера – «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору