CONSTRUCT VARIO на варті захисту LEXUS RX / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > CONSTRUCT VARIO на варті захисту LEXUS RX

  • 01.09.2016

    CONSTRUCT VARIO на варті захисту LEXUS RX

    CONSTRUCT VARIO на варті захисту LEXUS RX

    Люксовий кросовер LEXUS RX четвертого покоління був презентований в квітні 2015 року на автосалоні в Нью-Йорку. Автомобіль отримав повністю оновлений зовнішній і внутрішній вигляд. Новий LEXUS RX оснастили 3.5-літровим V6 двигуном потужністю 300 к.с. і восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

    Чеський виробник і постачальник протиугінних автомобільних систем CONSTRUCT® (Конструкт), який вже давно завоював популярність серед автовласників, пропонує для цього автомобіля замки КПП з механічним і електромеханічним приводом.

    Власник новенького кросовера преміум класу LEXUS RX побажав оснастити свій автомобіль замком, який би одночасно блокував коробку передач і капот. З таким питанням він і звернувся до офіційного дилерського центру Лексус Київ Захід.

    Представники автосалону, за вже сформованою традицією, звернулися в Конструкт-Ательє за допомогою в розробці та встановленні такого блокіратора. Протягом двох робочих днів поставлене завдання було успішно виконано, клієнт залишився задоволений виконаною роботою, а інженери-конструктори - черговим виконаним  ексклюзивним завданням.

    Тепер одним поворотом ключа власник автомобіля може блокувати коробку передач в положенні "PARKING" і захистити підкапотний простір від несанкціонованого доступу.

    Протиугінна система CONSTRUCT® для LEXUS RX Протиугінна система CONSTRUCT® для LEXUS RX

    Для створення комплексного захисту автомобіля, фахівці департаменту з протиугінного захисту Конструкт-Ательє разом з протиугінною системою CONSTRUCT® VARIO (Конструкт Варіо) радять використовувати кодові та карткові ізраїльські імобілайзери SPETROTEC® (Спетротек), що забезпечать надійний захист автомобіля від викрадення.

    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті генерального імпортера – «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору