Встановлення супутникової системи безпеки iWatcher Guard від SPETROTEC® на VW Crafter / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Встановлення супутникової системи безпеки iWatcher Guard від SPETROTEC® на VW Crafter

  • 31.05.2016

    Встановлення супутникової системи безпеки iWatcher Guard від SPETROTEC® на VW Crafter

    Встановлення супутникової системи безпеки iWatcher Guard від SPETROTEC® на VW Crafter

    У будь-якій галузі, де використовується автомобільний парк, актуальними є питання  безпеки, контролю і моніторингу транспорту за допомогою GPS  систем. Система iWatcher одночасно забезпечує протиугінний захист від викрадення та дозволяє отримувати інформацію з контролю пересування транспорту використовуючи ПО в області моніторингу та управління транспортом (MabatOn-Line).

    Фахівці центру CONSTRUCT Ательє, успішно інсталюють новітні супутникові системи безпеки. Одна з останніх успішних інсталяцій в цій області - установка супутникової системи безпеки iWatcher Guard від SPETROTEC® на комерційний автомобіль VW Crafter.


     
    iWatcher Guard
    – це універсальна і економічна GSM/GPS протиугінна система тривожної сигналізації і контролю, в якій глобальна система позиціонування (GPS) використовується для стеження за координатами автомобіля, а мережа GSM - для управління і моніторингу стану автомобіля за допомогою SMS і каналів зв'язку GPRS.  

    Система iWatcher Guard складається з
     
    Система iWatcher Guard дозволяє

    Механізм постановки та зняття системи з охорони
     

    Графічний інтерфейс зручного смартфон-додатку дозволяє дистанційно керувати iWatcher Guard і отримувати від автомобіля важливі дані, а також сигнали тривоги.


     
    Використання супутникової системи безпеки iWatcher Guard надає будь-якому автовласнику чудову можливість захистити свій автомобіль від викрадення та одночасно змогу отримувати інформацію з контролю пересування транспорту.

    Докладніше про сучасні протиугінні системи читайте на сайті генерального імпортера – «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних систем SPETROTEC® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору