Монтаж замка CONSTRUCT® VARIO для автомобіля Fiat Doblo / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Монтаж замка CONSTRUCT® VARIO для автомобіля Fiat Doblo

  • 28.03.2016

    Монтаж замка CONSTRUCT® VARIO для автомобіля Fiat Doblo

    Монтаж замка CONSTRUCT® VARIO для автомобіля Fiat Doblo

     Construct Ательє - це інженерно-конструкторський центр, сертифікований заводом-виробником CONSTRUCT®, де виконують ексклюзивну розробку і установку протиугінних систем для всіх популярних в Україні марок автомобілів.

    Широка географія виконаних робіт Construct Ательє поповнилася представником ближнього зарубіжжя - власник Fiat Doblo з Кишинева (Молдова), звернувся в Ательє з проханням встановити ексклюзивну протиугінну систему, що одночасно блокує селектор КПП і капот автомобіля від несанкціонованого відмикання.
      
    Завдання перед інженерами Construct Ательє стояло непросте, адже розроблених модельних рішень на даний автомобіль в каталозі виробника не було. Тому фахівцям центру потрібно було починати всю роботу, як то кажуть з "нуля". Звичайно, це не стало проблемою і вже через пару днів, був виготовлений і встановлений модельний протиугінний блокіратор КПП + капота CONSTRUCT VARIO. В процесі роботи, власник побажав додатково до механіки ще встановити в комплексі електронний пристрій - а саме цифровий імобілайзер Spetroteс. Блок якого має герметичний і вологостійкий корпус і був встановлений в моторному відсіку, доступ до якого закритий замком VARIO.
     
    Протиугінні системи CONSTRUCT® Fiat Doblo  Протиугінні системи CONSTRUCT® для Fiat Doblo  Протиугінні системи CONSTRUCT® для Fiat Doblo  Протиугінні системи CONSTRUCT® для Fiat Doblo
    У зазначені терміни інженери-конструктори Construct Ательє виконали професійний монтаж всіх зазначених систем на автомобіль Fiat Doblo, клієнт залишився задоволений виконаною роботою, а інженери-конструктори - черговим виконаним  ексклюзивним завданням.
     
    Багаторічний успішний досвід на ринку протиугінних систем, широка географія реалізованих проектів і професійний підхід до вирішення проблеми захисту від угону свідчать про бездоганну репутацію CONSTRUCT Ательє. 
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору