Розроблено новий протиугінний замок CONSTRUCT® VARIO для автомобіля FORD S-MAX / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Розроблено новий протиугінний замок CONSTRUCT® VARIO для автомобіля FORD S-MAX

  • 11.12.2015

    Розроблено новий протиугінний замок CONSTRUCT® VARIO для автомобіля FORD S-MAX

    Розроблено новий протиугінний замок CONSTRUCT® VARIO для автомобіля FORD S-MAX
    Construct Ательє - це інженерно-конструкторський центр, сертифікований заводом-виробником CONSTRUCT®, де виконують ексклюзивну розробку та встановлення протиугінних систем для усіх популярних в Україні марок автомобілів.
     
    Нещодавно фахівці центру провели розробку протиугінної системи CONSTRUCT® VARIO (Конструкт Варіо) для американського мінівена FORD S-MAX 2013 модельного року з автоматичною трансмісією. Принцип дії системи CONSTRUCT® VARIO полягає у тому, що пристрій одночасно блокує селектор КПШ та несанкціонований доступ до моторного відсіку, надійно захищаючи автомобіль від угону та крадіжки запчастин з підкапотного простору.
    протиугінної системи CONSTRUCT® VARIO (Конструкт Варіо) для американського мінівена FORD S-MAX 2013
    Розробка нового протиугінного замка CONSTRUCT® VARIO стала результатом плідної співпраці Construct Ательє з давнім партнером - компанією «Віннер Автомотів», яка є офіційним дилером автомобілів Ford, Volvo, Jaguar та Land Rover в Україні. Так як, модельного блокіратора CONSTRUCT® VARIO для мінівена FORD S-MAX досі не було розроблено, фахівці Construct Ательє виконали розробку та професійний монтаж системи на базі автосалону «Віннер Автомотів».
     
    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті генерального імпортера – «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
     
    Детальніше про комплексну протиугінну систему чеського виробництва CONSTRUCT® VARIO (Конструкт Варіо), яка одночасно вирішує три задачі з захисту автомобіля, можете дізнатися ТУТ.
     
    Принцип роботи протиугінного захисту дивіться у відео.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору