Декриптор KEYLINE® 884 Ultegra – універсальний помічник для клонування автомобільних ключів / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Декриптор KEYLINE® 884 Ultegra – універсальний помічник для клонування автомобільних ключів

  • 11.12.2015

    Декриптор KEYLINE® 884 Ultegra – універсальний помічник для клонування автомобільних ключів

    Декриптор KEYLINE® 884 Ultegra – універсальний помічник для клонування автомобільних ключів
    Декриптор 884 Ultegra від італійської компанії KEYLINE®, що спеціалізується на виробництві професійного обладнання для виготовлення усіх видів ключів, призначений для клонування автомобільних транспондерних ключів і пультів дистанційного керування центральним замком автомобіля. Прилад працює з всіма сучасними типами транспондерів і клонує 95% всіх моделей автомобілів, вантажівок і мотоциклів, що знаходяться в обігу останні 20 років.
     
    Даний пристрій відмінне рішення для розширення кола клієнтів діючого центру з виготовленню ключів. Достатньо тільки придбати декриптор на додаток до наявних верстатів з нарізки механічних ключів.
    Декриптор KEYLINE® 884 Ultegra (Кейлайн)
     
     
    Три основні переваги роботи з 884 Decryptor Ultegra:
    В автономному режимі роботи (без підключення до комп’ютера або мережі Інтернет) працює з різними типами транспондерів:
    – Усіма транспондерами з фіксованим кодом Temic, Megamos, Philips, Texas;
    – Крипто-транспондерами: Philips Crypto 1-го покоління; Philips Crypto 2 -го покоління ID46; Texas Crypto 4D; Texas Cryptoll TX-6F;
    – Пультами дистанційного керування центральним замком з транспондерами Philips Crypto 2-го покоління через RK60 та RFD100 від KEYLINE®.
    При підключенні приладу 884 Ultegra до комп’ютера з встановленим програмним забезпеченням Keyline TKM Xtreme Kit та виходом в мережу Інтернет дає можливість клонувати транспондери Megamos® Crypto ID 48.
    Даний тип транспондерів використовується багатьмя виробників автомобілів, серед яких безліч моделей Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Porsche, Alfa Romeo, Buick, Chevrolet, Citroën, Daewoo, Daf, Fiat, Honda, Infiniti, Isuzu, Kia, Lexus, Maserati, Opel, Volvo.
    (Повний перелік доступних для клонування моделей автомобілів з транспондерами Megamos® Crypto ID 48 доступний ТУТ.
    Виробник гарантує отримання безкоштовних оновлень програмного забезпечення - прилад не втратить актуальність протягом багатьох років.
     
    Декриптор KEYLINE® 884 Decryptor Ultegra  Декриптор KEYLINE® 884 Decryptor Ultegra  Декриптор KEYLINE® 884 Decryptor Ultegra  Декриптор KEYLINE® 884 Decryptor Ultegra
    Стати власником декриптора KEYLINE® 884 Ultegra для клонування автомобільних ключів дуже просто - «СПВ Компані Лтд.» надає обладнання в оренду на 1, 2 або 3 роки, і найголовніше, по закінченню терміну оренди станок можливо викупити за 1 гривню. Ознайомитись з детальними умовами оренди обладнання можна звернувшись у відділ продажів «СПВ Компані Лтд.» за електронною адресою info@spv.ua.
     
    Докладніше про усі верстати KEYLINE® (Кейлайн) читайте на сайті генерального імпортера «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі bezpeka.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
      
    Про нові продукти в цьому місяці:
    KEYLINE® Decryptor 884 Ultegra відкриває нові можливості
    Огляд декриптору KEYLINE® 884 Decryptor Ultegra дивіться у відео:
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ. Для виготовлення додаткових ключів звертайтеся тільки до Авторизованих центрів. Адреси найближчих Центрів з виготовлення ключів дивіться ТУТ.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору