Співпраця з «Богдан-Авто Поділ»: розробка протиугінної системи CONSTRUCT® VARIO для SUBARU / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Співпраця з «Богдан-Авто Поділ»: розробка протиугінної системи CONSTRUCT® VARIO для SUBARU

  • 28.10.2015

    Співпраця з «Богдан-Авто Поділ»: розробка протиугінної системи CONSTRUCT® VARIO для SUBARU

    Співпраця з «Богдан-Авто Поділ»: розробка протиугінної системи CONSTRUCT® VARIO для SUBARU
    Центр ексклюзивної розробки протиугінних систем Construct Ательє плідно співпрацює з дилерським центром «Богдан-Авто Поділ» - першим в Україні офіційним дилером автомобілів SUBARU.
     
    Дилерський центр «Богдан-Авто Поділ» надав для моделювання в центр розробки інженерам-конструкторам Construct Ательє для моделювання дві найпопулярніші моделі марки SUBARU – кросовери Forester та Outback. Було вирішено розробити на автомобілі комплексну протиугінну систему CONSTRUCT® VARIO (Конструкт Варіо), яка одночасно блокує перемикання селектора КПШ та відкриття кришки капоту.
    Протиугінні системи CONSTRUCT® VARIO (Конструкт Варіо) для автомобілів SUBARU 
    Внаслідок плідної співпраці були розроблені два модельні блокіратори CONSTRUCT® VARIO для автомобілів SUBARU Forester та Outback. Тепер усі власники даних японських кросоверів преміум-класу зможуть надійно захистити свої автомобілі від угону та крадіжки дорогих запчастин з моторного відсіку. Спеціалісти Construct Ательє виразили подяку центру «Богдан-Авто Поділ» за цікаве завдання та люб’язно надані автомобілі.
     
    Інженерно-конструкторський центр Construct Ательє завжди відкритий для співпраці з дилерськими центрами та автосалонами щодо розробки модельних протиугінних замків та комплексних систем CONSTRUCT®.
     
    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті генерального імпортера – «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
      
     
    Детальніше про комплексну протиугінну систему чеського виробництва CONSTRUCT® VARIO (Конструкт Варіо), яка одночасно вирішує три задачі з захисту автомобіля, можете дізнатися ТУТ.
     
    Принцип роботи Третього рішення з протиугінного захисту дивіться у відео.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору