Протиугінна система CONSTRUCT® SAFETRONIC для автомобіля LEXUS IS / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Протиугінна система CONSTRUCT® SAFETRONIC для автомобіля LEXUS IS

  • 26.10.2015

    Протиугінна система CONSTRUCT® SAFETRONIC для автомобіля LEXUS IS

    Протиугінна система CONSTRUCT® SAFETRONIC для автомобіля LEXUS IS
    Наш хороший партнер дилерський центр «Лексус Сіті Плаза» звернувся з цікавою пропозицією до інженерно-конструкторського центру Construct Ательє, що функціонує на базі «СПВ Компані Лтд». Один з клієнтів автосалону вирішив захистити свій автомобіль LEXUS IS протиугінною системою CONSTRUCT® SAFETRONIC (Конструкт Сейфтронік). Модельного електромеханічного блокіратора КПШ CONSTRUCT® SAFETRONIC на той момент не було розроблено, отже протиугінний замок потребував розробки, яку можуть виконати фахівці-конструктори авторизованого центру Construct Ательє.
     
    Протиугінна система CONSTRUCT® SAFETRONIC (Конструкт Сейфтронік) для LEXUS IS
    Таким чином, спеціалістам Construct Ательє потрібно було розробити модель замка SAFETRONIC на LEXUS IS, провести збирання та монтаж готового електромеханічного протиугінного замка на автомобіль. Співпраця з дилерським центром «Лексус Сіті Плаза» у вирішенні даної задачі була побудована таким чином, що всі роботи спеціалістами Construct Ательє проводилися безпосередньо на сервісі автосалону під пильним контролем та відповідно до всіх стандартів якості бренду LEXUS.
     
    Виконаною роботою залишився задоволений не лише власник автомобіля LEXUS IS, але й виконавці завдання. Сподіваємось, що плідна співпраця салону «Лексус Сіті Плаза» та Construct Ательє триватиме й надалі.
     
    Протиугінна система CONSTRUCT® SAFETRONIC (Конструкт Сейфтронік) для LEXUS IS
     
    Протиугінна система преміум-класу CONSTRUCT® SAFETRONIC (Конструкт Сейфтронік) автоматично стає під охорону після вимкнення запалювання автомобіля та надійно блокує селектор перемикання КПШ. Для комплексного захисту спеціалісти Construct Ательє радять встановлювати на автомобілі ізраїльські імобілайзери SPETROTEC® (Спетротек).

    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті генерального імпортера – «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
     
    Детальніше про систему CONSTRUCT® SAFETRONIC (Конструкт Сейфтронік), яка виконує автоматичну постановку автомобіля під охорону після вимкнення запалювання, читайте ТУТ.
     
    Принцип роботи Другого рішення з протиугінного захисту дивіться у відео.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148(044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору