Діячі українського шоубізу захищають свої авто в Construct Ательє / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Діячі українського шоубізу захищають свої авто в Construct Ательє

  • 07.10.2015

    Діячі українського шоубізу захищають свої авто в Construct Ательє

    Діячі українського шоубізу захищають свої авто в Construct Ательє
    Коли справа торкається таких важливих питань, як безпека майна та захист автомобіля – компромісів просто не може бути. Адже легше завчасно подумати про безпеку, ніж потім жалітись на злу долю. Звертатись з такими проблемами звичайно потрібно до профі, так і зробив один відомий в Україні діяч шоубізу, який побажав залишитись інкогніто.
     
    Таким чином, у боксі авторизованого чеським заводом-виробником київського Construct Ательє опинився німецький автомобіль преміум-класу Porsche Panamera Turbo S. Завдання перед інженерами постало непросте, адже потрібно було розробити ексклюзивну систему захисту від угону, яка одночасно блокуватиме селектор КПШ та несанкціоноване відмикання капоту автомобіля, в умовах того, що консоль авто є суцільнолитою силуміновою конструкцією з незнімною декоративною поверхнею. З цією метою була обрана комплексна протиугінна система CONSTRUCT® VARIO, яка одночасно блокує КПШ та доступ до моторного відсіку, де знаходяться системи відповідальні за життєдіяльність автомобіля та важливі цінні запчастини.
    Протиугінна система CONSTRUCT® VARIO (Конструкт Варіо) на Porsche Panamera Turbo S
     
    Протиугінна система CONSTRUCT® VARIO (Конструкт Варіо) на Porsche Panamera Turbo S  Протиугінна система CONSTRUCT® VARIO (Конструкт Варіо) на Porsche Panamera Turbo S  Протиугінна система CONSTRUCT® VARIO (Конструкт Варіо) на Porsche Panamera Turbo S  Протиугінна система CONSTRUCT® VARIO (Конструкт Варіо) на Porsche Panamera Turbo S
    Інженери-конструктори Construct Ательє виконали ексклюзивну розробку та професійний монтаж системи CONSTRUCT® VARIO на автомобіль Porsche Panamera Turbo S. Таким чином, новенький Porsche Panamera відтепер надійно захищений від будь-яких зазіхань з боку зловмисників на весь час своєї експлуатації. Клієнт залишився задоволеним новою протиугінною системою, а інженери-конструктори – виконаним цікавим неординарним завданням.
     
    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті генерального імпортера – «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
     
    Детальніше про комплексну протиугінну систему чеського виробництва CONSTRUCT® VARIO (Конструкт Варіо), яка одночасно вирішує три задачі з захисту автомобіля, можете дізнатися ТУТ.
     
    Принцип роботи Третього рішення з протиугінного захисту дивіться у відео.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору