Замок капоту CONSTRUCT® HOOD-LOCK на захисті моторного відсіку SKODA Superb / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Замок капоту CONSTRUCT® HOOD-LOCK на захисті моторного відсіку SKODA Superb

  • 23.09.2015

    Замок капоту CONSTRUCT® HOOD-LOCK на захисті моторного відсіку SKODA Superb

    Замок капоту CONSTRUCT® HOOD-LOCK на захисті моторного відсіку SKODA Superb
    На чеському заводі Construct проведена розробка замка капоту CONSTRUCT® HOOD-LOCK (Четверте рішення з протиугінного захисту) для флагману улюбленої в Україні марки SKODA Superb модельного року 2015. Замок отримав номер - CHLV 015-050.
     
    Замок капоту CONSTRUCT® HOOD-LOCK (Конструкт Худлок) унеможливлює несанкціонований доступ зловмисників до моторного відсіку автомобіля. Для створення максимально ефективного комплексного захисту автомобіля від угону - замок капоту доцільно застосовувати разом з кодовим чи картковим імобілайзером SPETROTEC® (Спетротек), розташовуючи центральний блок імобілайзера у підкапотному просторі.
    Замок капоту CONSTRUCT® HOOD-LOCK (Конструкт Худлок) для SKODA Superb
    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті генерального імпортера – «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
     
    Детальніше про те, як вберегти підкапотний простір автомобіля від зазіхань зловмисників за допомогою замка капоту CONSTRUCT® HOOD-LOCK (Конструкт Худлок), читайте ТУТ.
     
    Принцип роботи Четвертого рішення з протиугінного захисту дивіться у відео.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     
    Матеріали по темі:
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору