Моторний відсік TOYOTA RAV-4 захищено замком CONSTRUCT® HOOD-LOCK / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Моторний відсік TOYOTA RAV-4 захищено замком CONSTRUCT® HOOD-LOCK

  • 28.07.2015

    Моторний відсік TOYOTA RAV-4 захищено замком CONSTRUCT® HOOD-LOCK

    Моторний відсік TOYOTA RAV-4 захищено замком CONSTRUCT® HOOD-LOCK
    Фахівці Construct Ательє - центра з індивідуальної розробки та монтажу протиугінних систем, виконали монтаж замка капоту CONSTRUCT® HOOD-LOCK (Конструкт Худлок) для японського кросовера TOYOTA RAV-4 попереднього покоління. Як виявилось, під час обстеження конструкційних особливостей капотних частин автомобіля, модель TOYOTA RAV-4 (2008-2012 модельного року) має ті ж самі особливості конструкції та штатні точки кріплення, що й модель наступного покоління.
     
    Таким чином, моторний відсік кросовера TOYOTA RAV-4 (2008-2012 модельного року) відтепер під захистом замка капоту під номером CHLV 015-018. Замок капоту CONSTRUCT® HOOD-LOCK (Четверте рішення з протиугінного захисту) унеможливлює несанкціонований доступ зловмисників до підкапотного простору автомобіля.
     Замок капоту CONSTRUCT® HOOD-LOCK (Конструкт Худлок) для кросовера TOYOTA RAV-4
    Для створення максимально ефективного комплексного захисту автомобіля замок капоту CONSTRUCT® HOOD-LOCK доцільно застосовувати разом з кодовим чи картковим імобілайзером SPETROTEC® (Спетротек), центральний блок якого розташовувати у підкапотному просторі.
     
    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті генерального імпортера – «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
     
    Детальніше про те, як вберегти підкапотний простір автомобіля від зазіхань зловмисників за допомогою замка капоту CONSTRUCT® HOOD-LOCK (Конструкт Худлок), читайте ТУТ.
     
    Принцип роботи Четвертого рішення з протиугінного захисту дивіться у відео.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     
    Матеріали по темі:
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору