«У рази зріс попит на електромеханічний блокіратор КПШ CONSTRUCT® SAFETRONIC серед власників Lexus» / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > «У рази зріс попит на електромеханічний блокіратор КПШ CONSTRUCT® SAFETRONIC серед власників Lexus»

  • 31.08.2015

    «У рази зріс попит на електромеханічний блокіратор КПШ CONSTRUCT® SAFETRONIC серед власників Lexus»

    «У рази зріс попит на електромеханічний блокіратор КПШ CONSTRUCT® SAFETRONIC серед власників Lexus»
    Новітні засоби протиугінної безпеки все частіше комбінують у собі надійність механіки та мобільність електроніки. Електромеханічні протиугінні системи CONSTRUCT® SAFETRONIC, що блокують перемикання селектора КПШ в комплексі з захистом блоку сертифікації CONSTRUCT SKS – міцно увійшли до низки улюблених протиугінних пристроїв власників автомобілів. Які переваги надають саме електромеханічні пристрої та що приваблює споживача?
     
    З цими питаннями ми й завітали до автосалону «Лексус Київ Захід», де найбільше продається електромеханічних протиугінних систем, та зустрілись з Сергієм Домніковим, керівником відділу запчастин.
     
    - Які протиугінні системи користуються найбільшою популярністю серед власників автомобілів Lexus?
        - В основному це додаткові імобілайзери, а також механічні та електромеханічні блокіратори коробки перемикання швидкостей (КПШ). Імобілайзери полюбляють тому що власник, покидаючи автомобіль, не думає про включення охорони, імобілайзер активується автоматично. Це зручно. Також попитом користується й блокуння капоту, особливо коли на автомобілі встановлений додатковий імобілайзер, який ховається у моторному відсіку. Щодо сигналізації, то ми завжди попереджаємо покупців, що це далеко не панацея від угону. І тому для автомобілів марки Lexus, як правило, продаємо складні багатофункціональні сигналізації з абонентським обслуговуванням, які інколи й сигналізацією назвати складно.
     
    лектромеханічні протиугінні системи CONSTRUCT® SAFETRONIC для «Лексус Київ Захід»
     
    - Власники стали більш вимогливими до питань захисту своїх автомобілів у зв’язку з теперішньою ситуацією в країні?
         - З урахуванням останніх подій - так. Бренд Lexus популярний не тільки серед покупців, але й викрадачів. Як і автомобілі Toyota, автомобілі Lexus мають не найефективніший штатний захист від заводу. З останніми подіями на Сході з'явилася й величезна діра, куди зникають викрадені автомобілі. Вже більше року кількість викрадень автомобілів постійно зростає, і звичайно, власники звертають на це увагу і намагаються зробити усе, щоб не стати жертвами крадіїв. Тому й на захисті не економлять, розуміючи, що краще зараз зробити вкладення у захист від угону, аніж потім купувати нове авто.
        У зв’язку з цим, зросла й популярність електромеханічних протиугінних систем. Таких, як CONSTRUCT® SAFETRONIC, які повністю виключають «людський фактор» при постановці автомобіля під охорону. Коли до нас повертали автомобілі Lexus після викрадення з механічними замками CONSTRUCT® КПШ, то переважно крадіжка сталася лише тому, що власник забув заблокувати КПШ.
     
    лектромеханічні протиугінні системи CONSTRUCT® SAFETRONIC для «Лексус Київ Захід»

    - Розкажіть, будь ласка, про появу захисту CONSTRUCT SKS, що захищає блок сертифікації. Як з’явилась ідея створення такого пристрою?
         - Ідея з’явилась після аналізу результатів вивчення викрадених авто, які до нас повертали. Зрозуміли, що слабка ланка у захисті автомобіля – це блок сертифікації і він потребує додаткового захисту. Адже крадіжки нерідко відбувались таким чином, що до роз’єму підключався інший блок з вже прописаними ключами, і автоматика машини розуміла, що власник поруч та запускала мотор. CONSTRUCT SKS неможливо помітити у салоні, а отже, зловмисників очікує ефект несподіванки. У разі виявлення такого захисту – сталевої пластини, усі спроби викрасти автомобіль відразу полишаються.
     
    - Враховуючи Ваш досвід, Ви могли б спрогнозувати, за якими протиугінними системами майбутнє?
         - Спрогнозувати складно. Адже і механічні, і електромеханічні протиугінні системи мають свої плюси та мінуси. Про які ми чесно повідомляємо клієнтів. І вже вони вирішують, що обрати.
     
    лектромеханічні протиугінні системи CONSTRUCT® SAFETRONIC для «Лексус Київ Захід»

    - Що Ви можете розказати про співпрацю з «СПВ Компані Лтд.»?
         - Лише позитивне. «СПВ Компані Лтд.» імпортує якісний європейський продукт, який приємно радити клієнтам та встановлювати на автомобілі. І ми завжди впевнені у якості товару, який ми запропонували покупцю. Дуже приємно, що компанія завжди йде на зустріч, підтримуючи наші побажання та ідеї.

    - На вашу думку, якими перевагами володіє бренд CONSTRUCT®?
         - Протиугінна продукція CONSTRUCT® – це продукція, що вже давно заслужила визнання серед українських власників автомобілів. Звичайно, CONSTRUCT® асоціюється з надійним механічним захистом, і дуже часто наші клієнти самі просять встановити на автомобіль саме механічний блокіратор КПШ CONSTRUCT®. Приємно, що компанія не стоїть на місці і постійно розвивається, демонструє нові розробки та ідеї. Наприклад, електромеханічний замок SAFETRONIC, який вже набув значної популярності, завдяки тому, що завжди був у нас на складі, і ми могли оперативно встановити блокіратор за першим же побажанням клієнта.
     
    лектромеханічні протиугінні системи CONSTRUCT® SAFETRONIC для «Лексус Київ Захід»
     
    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті генерального імпортера – «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
     
    Детальніше про систему CONSTRUCT® SAFETRONIC (Конструкт Сейфтронік), яка виконує автоматичну постановку автомобіля під охорону після вимкнення запалювання, читайте ТУТ.
     
    Принцип роботи Другого рішення з протиугінного захисту дивіться у відео.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору