Партнер СПВ Компані Лтд «Автоцентр Київ» відзначив 10 років успішної роботи / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Статті та огляди
Головна > Інфоцентр > Статті та огляди > Партнер СПВ Компані Лтд «Автоцентр Київ» відзначив 10 років успішної роботи

  • 04.07.2013

    Партнер СПВ Компані Лтд «Автоцентр Київ» відзначив 10 років успішної роботи

    Партнер СПВ Компані Лтд «Автоцентр Київ» відзначив 10 років успішної роботи
    Партнер СПВ Компані Лтд, дилерський центр з продажів автомобілів Skoda в Україні «Автоцентр Київ», відзначив 10 років успішної роботи. В автоцентрі зібрані всі служби, які є на автомобільному ринку - продаж, сервіс, страхування, фінансові послуги та всі види ремонту. Стартувавши у 2003 році з 32 чоловік, за 10 років штат збільшився майже до 200 чоловік.

    Щоденно на цілодобовому сервісі «Автоцентру Київ» обслуговується близько ста автомобілів. Всі роки роботи Автоцентр Київ та СПВ Компані Лтд спільно реалізовували стратегію захисту автомобілів чеського бренду ŠKODA. Генеральний директор автоцентру Юрій Тимофєєв розповів про передумови, які стали запорукою плідної співпраці компаній:
    «Ми співпрацюємо 10 років, проводимо як точкові семінари в автоцентрах регіонів України, так і спільно беремо участь у виставках, конференціях продавців, сервісних фахівців, представленнях в showroom, проводимо навчання персоналу. Приємно працювати з якісними продуктами. Протиугінний замок Construct єдиний, який має оригінальний каталожний номер і рекомендований заводом-виробником. Здійснивши моніторинг всього ринку замків, ми визначилися з кращим виробом - адже ми представляємо експертну рекомендаційну думку для наших клієнтів. Ми не пропонуємо обирати від поганого до хорошого, ми відразу надаємо краще рішення. Ми рекомендуємо ставити цей продукт нашим клієнтам і користуємось самі цим продуктом».

    Керівник «Автоцентру Київ» зазначив, що протиугінним замком Construct обладнано кожне службове авто Skoda. Крім того, пан Тимофєєв має чеський замок і у власному авто, адже не раз на практиці стикався з випадками, коли Construct захищав автомобілі:
    «Пригадую, клієнт надіслав лист подяки - знайшов машину розкритою, але на тому місці де він її залишив. Був зламаний замок запалювання, але машина не виїхала своїм ходом і була покинута на місці саме завдяки замку Construct .
    На щастя, такі ситуації не масові з точки зору криміногенної ситуації в країні, але й одного разу достатньо. При однакових автомобілях викрадач уганятиме той, що не має захисту».
     
    За словами керівника автоцентру, плідна співпраця компаній буде продовжуватися і розвиватися. Протиугінні системи Construct та Construct 3 System стануть надійними охоронцями для автомобілів ŠKODA Rapid та Škoda Octavia A7.
     
    Колектив СПВ Компані Лтд вітає «Автоцентру Київ» з визначною датою. Ми дякуємо за роки успішної та вдалої співпраці і бажаємо подальшого процвітання всім починанням автоцентру та його колективу.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Вгору