В 1-му Автоцентрі Skoda CONSTRUCT встановлюється в понад 40% автомобілів / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Статті та огляди
Головна > Інфоцентр > Статті та огляди > В 1-му Автоцентрі Skoda CONSTRUCT встановлюється в понад 40% автомобілів

  • 05.12.2011

    В 1-му Автоцентрі Skoda CONSTRUCT встановлюється в понад 40% автомобілів

    В 1-му Автоцентрі Skoda CONSTRUCT встановлюється в понад 40% автомобілів
    У 1-му Автоцентрі Skoda (ООО «Автоцентр Київ») завжди допоможуть з вибором автомобіля SKODA, оформлять купівлю авто у кредит або лізинг, запропонують оригінальні запчастини та аксесуари. І, звичайно, встановлять механічні протиугінні системи чеського виробництва CONSTRUCT (конструкт) .
     

     
    Про співпрацю 1-го Автоцентра Skoda (ООО «Автоцентр Киев») та «СПВ Компані Лтд» розповів Сергій Росохатий (керівник відділу запасних частин та додаткового обладнання Автоцентра).
     
     
    Сергій Росохатий, начальник відділу запасних частин та додаткового обладнання ООО «Автоцентр Київ»
     
    Співпрацю з імпортером механічних протиугінних систем Construct (конструкт) в Україні - компанією «СПВ Компані Лтд» - ми розпочали у 200З році з відкриттям автоцентру. В 2008 ми взяли на себе зобов’язання з логістики складських запасів, фінансування, адміністрування і поставки даної продукції в дилерську мережу Skoda.
     
    Того ж року 1-й Автоцентр Skoda отримав ексклюзивний контракт на розповсюдження продукції Construct в дилерській мережі Skoda в Україні.

    За перший рік такої співпраці ми зайняли близько 50% ринку України з продажу продукції CONSTRUCT (конструкт). Зараз продукція CONSTRUCT (конструкт) встановлюється в понад 40% автомобілів, які продаються в 1-му Автоцентрі Skoda. Продукція користується великим попитом серед клієнтів компанії.
     
     
    Денис Масленков, диспетчер-консультант відділу додаткового обладнання ООО «Автоцентр Київ»
     
    Чи відрізняється мотивація до встановлення механічних протиугінних пристроїв у корпоративних і приватних клієнтів?
     
    Так, звичайно. Корпоративні клієнти, як правило, тримають свої автомобілі в безпечних місцях (гаражі та стоянки автопарків, що знаходяться під охороною), ці автомобілі найчастіше застраховані, в тому числі і від угону.
     
    Якщо говорити про власників приватних автомобілів, кількість бажаючих отримати максимально надійний захист авто постійно зростає.
    Завдяки перевіреній якості, повній інформаційній та технічній підтримці з боку «СПВ Компані Лтд» переконати клієнтів в перевагах Construct (конструкт) нескладно.
     
    Треба віддати належне, в особі вашої компанії ми маємо надійного партнера.
     
     
    Дякуємо! А особисто Ви користуєтесь протиугінним захистом CONSTRUCT (констракт)?
     
    На моєму автомобілі встановлений замок CONSTRUCT (конструкт), він зручний та надійний у використанні. Але у майбутньому віддам перевагу новому удосконаленому CONSTRUCT 3 System (канстракт 3 систем).
     
     
    CONSTRUCT 3 System (конструкт 3 сістем), про який Ви згадали, за досить короткий проміжок часу став дуже популярним серед автовласників. Як відомо, і у Вашому автосалоні встановили чимале число таких систем…

    Так, він користується попитом серед наших клієнтів, CONSTRUCT 3 System (конструкт 3 систем) функціональніший за попередника та має більше ступенів захисту. Побачити роботу та переваги цієї системи можна на спеціальному демонстраційному макеті в 1-му Автоцентрі SKODA. Замок CONSTRUCT 3 System (конструкт 3 систем) на сьогоднішній день немає аналогів.
     
     
    Демонстраційній макет замка CONSTRUCT 3 System
     
    Як ви вважаєте, майбутнє за механічними чи за електронними системами безпеки автомобіля?
     
    На мою думку, майбутнє в комплексному рішенні, яке поєднувало б і механічні, і електронні системи безпеки автомобіля. На сьогодні, найкраще рішення захисту авто - це встановлення сигналізації, іммобілайзеру та замка CONSTRUCT 3 System (конструкт 3 систем).
     
     

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Вгору