ВІНОРІТ: продовжить життя дверей / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Статті та огляди
Головна > Інфоцентр > Статті та огляди > ВІНОРІТ: продовжить життя дверей

  • 06.05.2016

    ВІНОРІТ: продовжить життя дверей

    ВІНОРІТ: продовжить життя дверей
    Вибираючи вхідні двері, власник у більшості випадків в першу чергу звертає увагу на їх обробку. Адже це – візитна картка всього житла. Декор повинен бути оригінальним, підкреслювати інтер'єр і екстер'єр, при цьому захищати вхідні двері від впливу негативних факторів навколишнього середовища. Найпопулярнішим видом декору сьогодні є МДФ-плита, ламінована Vinorit®. Завдяки високій звуко та теплоізоляції такого декору ви не тільки прикрасите двері, але і поліпшите їх експлуатаційні властивості.
     
     
     
    Плівки бувають різними
     
    Більшість ПВХ-плівок не призначені для використання в умовах зовнішнього середовища. Vinorit® - це єдине покриття, яке дає змогу зберігати привабливий зовнішній вигляд вхідних дверей при експлуатації. Стійкість до агресивних факторів навколишнього середовища, наприклад, морського повітря, солоної води - дозволяє застосовувати плівку в складних кліматичних умовах. Vinorit® не вигоряє на сонці. Стійкість до ультрафіолетового випромінювання підтверджена дослідженнями: Vinorit® і плівки інших виробників опромінювали UVA 340 нм на протязі 1500 годин, що дорівнює року експлуатації в природних умовах. Ізраїльська плівка – єдина з досліджуваних зразків - не втратила свій зовнішній вигляд: світлостійкість Vinorit® склала 5 по Blue Scale ISO 10513021988.
     

     
    Також у порівняльних тестах Vinorit® показала високу стійкість до механічних пошкоджень і подряпин, у той в час як аналоги інших виробників легко піддаються таким впливам.
     
    Ізраїльська плівка – гнучка і пластична, дозволяє легко приймати форму кутів і увігнутих поверхонь.
     

     
    Виробник гарантує якість покриття протягом 5 років, при цьому гарантія на аналоги ПВХ-плівки становить 1 рік. Vinorit® - не токсична і безпечна для здоров'я людини, що підтверджено санітарно-гігієнічним висновком № 05.03.02 03/1158 від 12.01.2012 ДСЕЕ.
     
    Продукція сертифікована за стандартами якості, включаючи ISO 9001 (2000), Din, SKZ та ін..
     
     
    Вибираємо колір і фактуру

    Оздоблення вхідних дверей - один з ключових моментів. Вибір фактури і колірного рішення декору дверей, ручок та іншої фурнітури допомагають створити інтер'єр і екстер'єр в єдиному стилі. Палітра Vinorit® представлена популярними однотонними і різнобарвними кольорами, що імітують цінні породи деревини. Цінителі нестандартних рішень зможуть підібрати яскраві та сміливі кольори оздоблення Vinorit®. В українських Локсмайстер-центрах ви зможете знайти каталоги декоративних накладок з різними видами фрезерування - від стандартного фрезерування до складного художнього із об'ємними 3D-елементами. У Локсмайстер-центрі можна скористатися послугами дизайнера, який допоможе створити ескіз у відповідності до ваших побажань та інтер'єру приміщення. Серед вже розроблених - ексклюзивні серії накладок Nature і Geometria.
     
     
     
    Меблі й двері - в єдиному стилі
     
    Для досягнення єдиного стилю вхідних дверей з елементами інтер'єру їх можна об'єднати, використовуючи МДФ, ламінований Vinorit®. Це буде не тільки мудрим дизайнерським рішенням, але і раціональним ходом - так ви захистите фасади від можливих механічних пошкоджень. Плівка Vinorit® стане незамінною на кухні - вибравши її для оздоблення меблів, ви можете бути впевнені в її стійкості до агресивного середовища, температурних перепадів і різних забруднень. Плівка допоможе захистити і прикрасити вхідні двері безпеки, і створити цілісний дизайн в приміщенні.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Вгору