Декоруємо захищаючи / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Статті та огляди

  • 15.08.2012

    Декоруємо захищаючи

    Декоруємо захищаючи
    Як вибрати конструкцію вхідних дверей? З цього питання ви знайдете багато порад у попередніх номерах нашого видання.

    Сьогодні ми розповімо, як найкраще декорувати вхідні двері, щоб вписати їх в інтер'єр і екстер'єр, поліпшити їх експлуатаційні і протизламні характеристики. Мова піде про дверні накладки з МДФ, ламіновані ізраїльської плівкою VINORIT® (віноріт).
     
     
    Серія дизайну Nature
     
       
    МДФ – екологічно чистий, сучасний матеріал
     
    Він виготовляється шляхом сухого пресування дрібнодисперсної деревної стружки при високій температурі і тиску. Можливість надавати деталям з МДФ різноманітної форми значно розширює можливості їх застосування.
    Відчутна перевага МДФ – висока теплоізоляція. Наприклад, плита з МДФ завтовшки 16 мм еквівалентна цегляній стіні товщиною 150 мм або залізобетонній панелі товщиною 260 мм. Власники котеджів зможуть оцінити, як покращиться теплоізоляція дверного полотна, якщо закрити його плитою МДФ товщиною 16 мм з двох сторін. Також плити МДФ мають високий рівень звукоізоляції. Вартість плити МДФ на 60-70% дешевше натуральної деревини. При цьому МДФ перевершує натуральну деревину за фізико-механічними характеристикам і не деформується, оскільки його однорідна структура не має недоліків деревини, таких, як сучки і тріщини, а твердість МДФ вище твердості найбільш вживаних порід деревини.
     
     
    Нова 3D Технологія. декоративна фрезерування з різьбленням та об'ємними елементами
    Серія дизайну Nature
     
    Дуже важливо знати, що декорування металевих дверей плитою з МДФ підвищує їх безпеку, оскільки захищає замки - інструменти для різання металу на таких дверях застосувати неможливо.
     
     
    Перевтілення
     
    Використання ізраїльської ПВХ-плівки VINORIT® (віноріт) робить декор дверей з МДФ плити захищеним від вологи і механічних пошкоджень.
     
     
    Вироби, ламіновані VINORIT® (віноріт), відрізняються довговічністю, практичністю, вони придатні для зовнішнього застосування, стійкі до ультрафіолетового випромінювання, перепадів температури. Вони не вимагають спеціального догляду і протягом тривалого часу не втрачають привабливий зовнішній вигляд.
     
     
    Для збільшення таблиці натисніть на неї.

    VINORIT® (віноріт) спеціально виробляється для обробки дверей, тому поєднує в собі екологічність і естетичність, високі показники практичності та стійкості. Текстура покриття матова, об'ємна.  
     
    Виробник VINORIT® (віноріт) - компанія Kibbutz Нaogen (Ізраїль) – один зі світових лідерів у розробці і виробництві високоякісних полівінілхлоридних (ПВХ) плівок, що використовуються для ламінування різних будівельних елементів. У своєму виробництві компанія Kibbutz Нaogen застосовує сучасне обладнання, яке дозволяє виготовляти складні, багатошарові ПВХ-плівки в широкому асортименті. Продукція пройшла сертифікацію за численними стандартам якості, включаючи ISO 9001 (2000), Din, SKZ та ін.
     
     
    Завдяки своїй унікальній термопластичності, ПВХ-плівка VINORIT® (віноріт) легко приймає форму кутів, вигнутих опуклих поверхонь, точно повторюючи їх контури, на відміну від одношарових жорстких плівок. Важливою відзнакою ПВХ-плівки VINORIT® (віноріт) від дешевих копій є її безпека для здоров'я людини.
     

    Щоб досягти більш вираженого малюнка фрезерування і різьблення, використовують штучне патинування за допомогою спеціальних тонуючих речовин. Провідні виробники пропонують патинування під золото і срібло або коричневого кольори декількох тонів для ПВХ-плівки різного кольору.
     
     
    Безмежний простір для творчості

    Завдяки технології фрезерування плити МДФ і декорування її ПВХ-плівкою VINORIT® (віноріт) дизайнер може бути впевнений, що будь-який задум буде реалізований.

    Якщо дизайнером житла є сам замовник - до його послуг каталог, що нараховує більше 500 малюнків фрезерування і 27 кольорів плівки VINORIT® (віноріт). Ось чому цей вид декорування вхідних дверей користується зростаючою популярністю серед дизайнерів і приватних замовників.
     
     
     
     
     
    Багате розмаїття кольорів і текстур покриття VINORIT®, які не поступаються природним метеріалів, дозволяє створити ідеальний варіант накладки під кожен інтер'єр і екстер'єр підтримавши індивідуальний стиль вашого будинку.
     
    Новинкою на ринку України є створення об'ємної накладки на двері за допомогою декоративних накладних елементів.

    Завдяки цій 3D технології можна відтворити старовинну накладку з дерева або будь-яку дизайнерську розробку с об'ємними елементами. А застосування ізраїльської ПВХ-плівки VINORIT® (віноріт), що імітує цінні породи деревини, дозволяє візуально сприймати її як натуральний матеріал.
     
     
    Нова 3D технологія
     
       
    Де замовити?

    При замовленні дверей і декоративних накладок звертайтеся у спеціалізовані салони та магазини з продажу дверей, які мають кваліфікованих майстрів з їх монтажу. Це гарантує якість і правильний монтаж дверей і накладок.

    Майстри зроблять виміри і забезпечать якісне виконання робіт. При цьому вони проведуть герметизацію відкритих поверхонь, що утворюються при вирізуванні отворів у накладці, необхідних для установки замка, циліндра, броньованої накладки. Пам'ятайте - від якості монтажу накладки залежить подальший термін служби декору дверей, а від якості дверей та аксесуарів - безпека майна і домашній затишок.
     
    Більше інформації про вхідні двері RB-DOORS (МUL-T-LOCK*) (рб-дорс, мультилок) дивіться ТУТ.  
     
     
    Серія дизайну Geometry
     
     
    *До 2011 року вхідні двері RB-DOORS (рб-дорс) були відомі під брендом МUL-T-LOCK (мультилок). Після низки проведених компанією-виробником змін продукція отримала назву RB-DOORS (рб-дорс). При цьому фірмовий логотип торгової марки – Muscleman (мускулмен) – залишився незмінним. Разом із новою назвою виробник вніс низку нововведень і у процес виробництва – підприємство придбало та ввело в експлуатацію нові виробничі лінії Salvagnini та розширило лінійку продукції новими моделями.

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Вгору