«Красива неприступність» в дверях від РУСТ / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Статті та огляди
Головна > Інфоцентр > Статті та огляди > «Красива неприступність» в дверях від РУСТ

  • 23.03.2011

    «Красива неприступність» в дверях від РУСТ

    «Красива неприступність» в дверях від РУСТ
    Одним з важливих напрямів SPV Company Ltd є робота з виробниками. Розвиваючи ідею наповнення українського ринку високоякісних продукцією замикання, компанія десятиліттями співпрацює з виробниками, вироби яких відповідають найвищим вимогам до безпеки.
     
    Одним з таких партнерів SPV Company Ltd є компанія РУСТ. Створюючи високоякісні металеві двері, компанія РУСТ дбає і про високу якість матеріалів, і про їх комплектуючі, найважливішими з яких є системи замикання. Про вхідні двері власного виробництва розповів директор компанії РУСТ Костянтин Колесников.
     

    Девіз Вашої компанії - «Красива неприступність». Що Ви вкладаєте в це поняття?      
    Говорячи про красу, ми маємо на увазі естетичні якості нашої продукції. Ну а неприступність - наша компанія виробляє вхідні металеві двері класу High Security, і це говорить саме за себе.
     

    Відомо, що у виробництві продукції Ви використовуєте найкращі матеріали та комплектуючі. Розкажіть, яка роль у цьому процесі відведено системам замикання?  
    Ми приділяємо велику увагу комплектації виробів: у виробництві використовуємо тільки високоякісні імпортні матеріали, український метал, який також високої якості.  З самого початку створення компанії ми працюємо з ізраїльськими брендами. З 1997 р. з брендом MUL-T-LOCK® (мультилок), з 2000 року - з брендом ABLOY® (аблой).
     
    Наша компанія рухається в європейському напрямі - ми використовуємо надійні комплектуючі, не завжди звертаючи увагу на їх вартість, - не йдемо за принципом здешевлення продукції, як це часто буває - вибираємо кардинально інший шлях, перш за все дбаючи про якість комплектуючих.
     
    Через які канали Ви доносите до своїх споживачів необхідність захисту об'єкта?    
    Це сайт компанії, участь у виставках, каталоги. У свій час була і масована реклама на телебаченні.
     
    Сьогодні багато споживачів шукають у вхідних дверях першочергово дизайн, і тільки потім - безпеку. Як Ваша компанія співвідносить дизайн з безпекою при виробництві продукції?
    Думаю, що дизайн і безпека не завжди взаємопов\'язані між собою. Найчастіше, до речі, навіть навпаки: чим більш безпечні двері, тим менше вони привабливі, на жаль.
     
    Ми приділяємо велику увагу дизайну - створюємо нові сучасні моделі дверей. Ми не працюємо з деревом і великими МДФ панелями. У виробництві застосовуємо такі матеріали, як нержавіюча сталь, молдинг, також ми працюємо з заводом Haogen - просуваємося в сегменті сучасних дверей.
     
    Наші клієнти найчастіше шукають і дизайн, і безпеку. І те, й інше ми завжди раді запропонувати ...
     
    Крім високих експлуатаційних характеристик, які ще переваги Ваших вхідних дверей?
    Всі, хто працює з нашою компанією, можуть підтвердити, що ми виконуємо всі гарантійні зобов\'язання перед своїми клієнтами. Вироблена продукція відповідає всім необхідним в Україні вимогам, проходить обов\'язкову сертифікацію - двері сертифікуються за ДСТУ БВ. 2.6-11-97.
     
    Відповідно, продукція нагороджена різними нагородами - Бренд року 2000, Золота торгова марка 2001, а також низкою дипломів.

    Результат стабільної багаторічної роботи компаній РУСТ і SPV Company Ltd - надійні вхідні двері з якісними системами замикання в будинках і офісах українських громадян. Наша компанія впевнена у високому рівні безпеки виробів від РУСТ, заснованому на значному досвіді і постійному вдосконаленні технологій виробництва.
     
    Одна з останніх розробок цієї компанії - двері, що комплектують замками MUL-T-LOCK® (мультилок) і замково-скобяною продукцією від ABLOY® (аблой). Детальніше про новинку можна прочитати в розділі новини.
     

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Вгору