Мартин Іроушек, Construct: «Від угону і крадіжки захистить тільки механічний замок» / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Статті та огляди
Головна > Інфоцентр > Статті та огляди > Мартин Іроушек, Construct: «Від угону і крадіжки захистить тільки механічний замок»

  • 27.01.2014

    Мартин Іроушек, Construct: «Від угону і крадіжки захистить тільки механічний замок»

    Мартин Іроушек, Construct: «Від угону і крадіжки захистить тільки механічний замок»
    Сенсаційна новинка - подвійна система захисту автомобіля Construct Vario - стала основною темою жовтневого візиту компанії Construct в Україну. Керівництво провідного європейського виробника механічних протиугінних систем відвідало офіс ексклюзивного імпортера «СПВ Компані Лтд» у Києві. Ми розпитали комерційного директора компанії Construct (Чехія) Мартіна Іроушека (Martin Iroušek) про нові замки і старі традиції захисту автомобілів від угону та крадіжок.
     
    - Які методи захисту від угону вважаються найбільш надійними на батьківщині Construct ( конструкт ): механічні, електронні чи їх комбінація?
    - Замок є замок: закрив - і машину вже не викрасти. Звичайно, існують і «висококласні умільці», але системи блокування КПШ й капота настільки ускладнюють плани зловмисників, що вони переважно відмовляються викрадати автомобіль, захищений механічним протиугінним замком. На електронний засіб завжди є антизасіб. Сигналізацію з імобілайзером у Чехії іноді ставлять, але в поєднанні з механічними протиугінними замками.
     
     
    - Продукція Construct популярна в Україні вже майже 15 років. У листопаді український ринок очікує на появу нової протиугінної системи Construct Vario. Чим вона принципово відрізняється від попередніх моделей?
    - Construct Vario ( констракт варіо ) - це замок «два в одному». Одним поворотом ключа блокується і коробка перемикання передач, і кришка капота. Досі ми робили акцент на захисті від угону, який забезпечувався замком на КПШ. Однак автовласники потерпають і від крадіжок елементів, розташованих у підкапотному просторі. Найчастіше крадуть фари, акумулятори, електронні блоки управління. Construct Vario ( констракт варіо ) вирішує відразу дві проблеми: угону і злому капота з наслідками.
     
    - Як компанія Construct інформує громадськість про необхідність механічного захисту автомобіля?
    - Найдієвіший спосіб - це безпосереднє спілкування з людьми. Таку можливість нам дають Дні безпеки, які регулярно організовує місцева влада, поліція і пожежні частини в різних районах міст Чехії. Ми беремо участь у цих заходах на комерційній основі. Реєстраційний внесок дозволяє компанії Construct ( констракт ) помістити рекламно-інформаційний стенд, відповісти на запитання відвідувачів, запропонувати їм розваги та подарунки. Важливий канал розповсюдження інформації про механічний захист від викрадення та крадіжок - це автосалони й установчі центри. Зі ЗМІ ми працюємо в основному на рекламній основі. Хоча варто зазначити, що після нашої конференції, присвяченої новій системі Construct Vario ( констракт варіо ), відносини з мас-медіа змінилися в бік партнерства. Журналісти регулярно беруть у нас інтерв'ю як у експертів з автобезпеки. Приблизно раз на два тижні виходять публікації, в яких представники Construct ( констракт ) пояснюють переваги механічного та електромеханічного захисту авто, розповідають, як компанія пережила економічну кризу і які плани будує на майбутнє. За такі появи у ЗМІ ми не платимо: мабуть, тема настільки запитана, що грамотний коментар для видання цінніший за рекламне розміщення. І, звичайно, не можна не сказати про страхові компанії.
     
     
    - У чому полягає співпраця Construct зі страховими компаніями?
    - Наша взаємодія вигідно всім трьом учасникам домовленості. Перш за все, автовласникові: він отримує від 6 до 10% знижки на страховку машини, якщо в ній встановлений протиугінний замок Construct ( констракт ). По-друге, виграє страхова компанія: їй значно рідше доводиться відшкодовувати збитки за викрадення авто або їх деталей. Статистика невблаганна: замки Construct ( констракт ) в рази зменшують кількість крадіжок. Наша вигода - це дієва реклама і збільшення кількості покупців. У Чехії близько десяти страхових компаній, і ми з усіма співпрацюємо.
     
    - Із чеським ринком відносини компанії Construct зрозумілі. А яким чином ви розвиваєтеся поза Вашою країною?
    - Звісно, хочеться завоювати всі ринки! У країни ЄС ми йдемо, підковані новими сертифікатами якості. Нині найпотужнішими нашими партнерами є Україна і Росія. Український ринок ми завоювали завдяки професіоналізму та зусиллям ексклюзивного дистрибутора, «СПВ Компані Лтд». Це не просто компанія-постачальник. «СПВ Компані Лтд» вміє переконати українського покупця в необхідності механічного захисту автомобіля від угону і крадіжок, а також піклується про те, щоб продукцію Construct ( констракт ) встановлювали якісно. «СПВ Компані Лтд» запровадила високі вимоги до монтажу протиугінних замків. Тому в Україні постачаються тільки ті замки механічного захисту, які ідеально підходять під конкретну модель авто. У вас цивілізований монтаж, випробування нової продукції. Те, що не відразу підійшло, відправляється нам на допрацювання, а не рихтується молотком, як це, на жаль, трапляється в інших країнах. Інженери «СПВ Компані Лтд» розробляють замки на популярні в Україні моделі автомобілів, обговорюють усі деталі з технічними фахівцями Construct ( констракт ), після чого нові системи захисту виходять у серійне виробництво. «СПВ Компані Лтд» стежить за якістю імпортованої продукції, допомагаючи нам тримати марку і не мати в Україні конкурентів.
     
    - Що б Ви побажали українським автомобілістам?
    - Щастя. А одна зі складових щастя - впевненість у тому, що з твоїм автомобілем усе гаразд.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Вгору