Оберіть WINSHIELD і Ви будете в тренді / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Оберіть WINSHIELD і Ви будете в тренді

  • 11.09.2018

    Оберіть WINSHIELD і Ви будете в тренді

    Оберіть WINSHIELD і Ви будете в тренді
     

    Колекція ПВХ плівок STONE FOIL – новинка, на яку ви чекали!

     
     
    Вже кілька десятків років користуються попитом ПВХ-плівки, які використовуються для внутрішнього та зовнішнього декору будинків, фасадів, вікон, дверей. Окрім естетичних властивостей, ПВХ-плівка захищає поверхню від впливу зовнішніх факторів, погодних умов, псування. Дане рішення стане гарною альтернативою фарбуванню. Таким чином, з кожним роком, продажі плівки збільшуються, розширюється її асортимент та сфера застосування.
     
    Визнаним лідером на цьому ринку є ізраїльська компанія  HAOGENPLAST, яка нещодавно презентувала нову лінійку ПВХ-плівок під назвою WINSHIELD STONE FOIL.
     
    WINSHIELD STONE FOIL кардинально відрізняється від попередніх колекцій. Особливий дизайнерський вигляд створює нове тиснення TRAVERTIN з 3D ефектом, яке приємне на дотик.

    Багатошарова плівка WINSHIELD призначена для зовнішнього застосування, має товщину 300 мікрон. Верхній шар вкритий матовим акрилом, що забезпечує надійність та стійкість до впливу зовнішніх факторів. Якість плівки виправдовує себе 10-ти річною гарантією.

    Плівка представлена у трьох кольорах:

    • Білий корал (DOVE)
    • Мінімалізм, бароко або скандинавський стилі. Від простоти до заможності. Плівка кольору Білий корал добре підійде до цих стилів. Завдяки перламутровому відливу, плівка набуває довершеного вигляду, що приверне увагу і викличе зацікавленість.  
    • Піщаник (SAND) 
    • Для тих, хто полюбляє затишок, віддає перевагу теплим кольорам – плівка кольору Піщаник справжня знахідка. Завдяки об’ємному тисненню, будь-яка поверхня набуде нового вигляду та стане справжньою дорогою прикрасою як інтер’єру, так і екстер’єру. Гарно підійде до таких стилів: модерн, прованс, рококо, середземноморський, вікторіанський.
    • Граніт (GRANIT)
    • Колір Граніт – витонченість та суворість, простота у поєднанні з готичною розкішшю. Матовий колір та довершений дизайн. Людей, які наважаться використати колір Граніт у своєму дизайні можна охарактеризувати, як сміливі та відважні – ті, що полюбляють робити яскраві акценти в темних кольорах. Плівка гарно підійде до таких стилів: хай-тек, лофт, гранж, американський, японський та фьюжн.
     
     
    ПВХ-плівка – це доступне рішення для будь-яких фасадів, вхідних дверей, гаражних воріт тощо.
     
    Імітація кам’яної поверхні принесе абсолютно новий вигляд екстер’єру вашого будинку.
     
    Якщо життя потребує змін та кольорів, плівка – це варіант саме для вас. Лише за день ваш екстер’єр набуде зовсім іншого оновленого вигляду.
     
    lock.uaБільш детально ознайомитсь з товаром, або подивитись всю лінійку ви можете на сайті онлайн вітрини 24/7 - lock.ua!
     
     
    Ретушуючі маркери FSG 

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору